Φοράς γυαλιά οράσεως; Tips & tricks για να αναδείξεις το μακιγιάζ σου μέσα από αυτά

Μαρία Ροδίτη
Φοράς γυαλιά οράσεως; Tips & tricks για να αναδείξεις το μακιγιάζ σου μέσα από αυτά

Μη θεωρείς πως κάτω από τα γυαλιά σου κρύβονται τα μάτια σου! Φαίνονται και μπορούν να αναδειχθούν ακόμα περισσότερο με το σωστό μακιγιάζ!

Πάντα μου άρεσαν τα γυαλιά οράσεως. Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, αισθάνομαι ότι προσδίδουν ένα sexiness παραπάνω, ότι χαρίζουν στυλ σε κάθε σύνολο. Με τη σκέψη αυτή, λοιπόν, πήρα κι εγώ γυαλιά οράσεως – χωρίς να έχω μυωπία, αστιγματισμό ή κάτι άλλο- και άρχισα να τα φορώ συχνά πυκνά.

Κάποια στιγμή, όμως, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: πώς να βαφτώ για να φαίνεται το μακιγιάζ, αλλά και για να αναδείξω το βλέμμα μου. Κάνοντας πειραματισμούς, δοκιμάζοντας χρώματα και τάσεις… κατέληξα στα τέσσερα πιο βασικά tips & tricks για τέλειο make up look με γυαλιά οράσεως. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις;

LIP OVERLINE

Lip overline: Πώς θα κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα και εντελώς φυσικά

Tips μακιγιάζ για σένα που φοράς γυαλιά οράσεως

#1 Επίλεξε το σωστό σχήμα γυαλιών για το στυλ σου

Τα γυαλιά οράσεως που φοράς- ειδικά αν τα φοράς όλη μέρα- πρέπει να αντιπροσωπεύουν το στυλ σου. Και πρέπει, βέβαια, να τα συνδυάσεις με το σωστό eye look. Αν, για παράδειγμα, έχεις ρετρό γυαλιά οράσεως, πες «ναι» σε ένα 60’s cat eye μακιγιάζ.

Κινήσου με αυτό το σκεπτικό και… απογείωσε την εμφάνισή σου.

gyalia oraseos

#2 Βάλε χρώμα στα μάτια

Προτίμησε τις έντονες γραμμές eyeliner. Μην περιοριστείς μόνο στο μαύρο ή το καφέ eyeliner! Ένα χρωματιστό eyeliner- σε μπλε, μοβ, πράσινο ή όποιο άλλο χρώμα θέλεις- θα κάνει τη διαφορά στο look σου.

#3 Δώσε βάση στις βλεφαρίδες

Πριν βάλεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου, κάνε τις ακόμα πιο καμπυλωτές και wow χρησιμοποιώντας το ψαλίδι βλεφαρίδων. Μετά βάλε δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα και θα έχεις το τέλειο βλέμμα.



#4 Επίλεξε απαλές αποχρώσεις στις σκιές

Αν φοράς γυαλιά οράσεως, μην επιλέξεις το smoky eye look. Τα γυαλιά έχουν την τάση να δημιουργούν σκιές στην περιοχή των ματιών και ένα σκούρο μακιγιάζ δεν είναι ό,τι πιο ιδανικό. Αντ’ αυτού, διάλεξε σκιές σε pastel ροζ, γαλάζιο ή πράσινο, αλλά και ανοιχτόχρωμες σκιές με λάμψεις.

Wait! Στην gallery σού έχω τα τέλεια προϊόντα για να κάνεις… στοχευμένο beauty shopping και να αναδείξεις το μακιγιάζ σου κάτω από τα γυαλιά οράσεώς σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 μάσκες νύχτας για να αναζωογονείται η επιδερμίδα σου όσο εσύ κοιμάσαι

Ελένη Φουρέιρα: Δεν είναι το χρώμα ούτε οι αφέλειες, άλλο μας ξετρέλανε σε αυτό το look