Fresh hair: Πώς θα κάνεις messy bun με όγκο χωρίς κανένα προϊόν hairstyling

Μαρία Ροδίτη
Instagram: @zaraamaria

Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού κάνουν must το messy bun!

Οι επόμενες μέρες προβλέπονται καυτές μιας και ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 41 βαθμούς Κελσίου και θα επικρατεί άπνοια. Αυτό σημαίνει πολλή – πάρα πολλή- ζέστη και δεν υπάρχει τίποτα πιο σωτήριο σε τέτοιες περιπτώσεις από τα πιασμένα μαλλιά.

Εγώ, τουλάχιστον, που έχω πολλά και πυκνά μαλλιά, δεν υπάρχει περίπτωση να τα αφήσω κάτω. Λιώνω στην κυριολεξία. Το αγαπημένο μου χτένισμα; Το messy bun. Ο ατημέλητος κότσος που είναι συγχρόνως και κομψός. Ας μη μιλάω, όμως, μόνο για μένα! Δεν έχουν όλα τα κορίτσια μαλλιά με όγκο, οπότε σκέφτηκα να βρω έναν κότσο και ατημέλητο και με όγκο, που όμως να μη χρειάζεται κανένα προϊόν hairstyling. Είσαι έτοιμη να δεις το απόλυτο trick;

To messy bun αλλιώς! Πώς θα κάνεις κι εσύ τον τέλειο κότσο της Κατερίνας Καινούργιου

Καλό το messy bun, αλλά χωρίς όγκο; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Κάνοντας scroll στο feed μου στο Instagram έψαξα και βρήκα ένα πανεύκολο messy bun με όγκο. Είναι chic, είναι γρήγορο και ιδανικό για κάθε περίσταση. Για την παραλία, για τον καφέ με τις κολλητές και τον σύντροφό σου, για το ποτό στο bar ή για το clubbing. Να, δες…

Το πρώτο βήμα είναι να κρατάς ψηλά τα μαλλιά σου σαν να θες να πιάσεις αλογοουρά και να τα ρίξεις στο μέτωπο σαν να είχες αφέλειες. Εκεί ακριβώς πιάνεις τον κότσο και τα μαλλιά που έχουν περισσέψει τα περνάς μέσα στο λαστιχάκι δημιουργώντας, στην ουσία, ένα στεφάνι γύρω από τον κότσο. Έτσι, το messy bun σου γίνεται πλούσιο, αποκτά όγκο κι εσύ είσαι… super stylish χωρίς να έχεις επιβαρύνει και τα μαλλιά σου με προϊόντα hairstyling.

Μήπως να βάλεις και scrunchie; Ε, ΝΑΙ

Για να κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό το χτένισμά σου, πιάσε τα μαλλιά με ένα scrunchie αντί για το κλασικό λαστιχάκι. Έτσι, και θα δώσεις πόντους στυλ στην εμφάνισή σου, αλλά και θα προστατεύσεις τα μαλλιά σου. Κι αυτό, γιατί το συμβατικό λαστιχάκι προκαλεί πολλές φορές σπάσιμο στην τρίχα, ενώ το scrunchie είναι πιο μαλακό και pampering για τα μαλλιά.

Κι αν δεν έχεις ή θέλεις να ανανεώσεις τη συλλογή σου, check την gallery. Έχω βρει για σένα σετ με υπέροχα scrunchies, τα οποία μπορείς να φοράς πάντα και παντού.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης