Το TikTok έχει τη λύση! Πώς με δύο βήματα θα δημιουργήσεις τον τέλειο messy κότσο

Μαρία Ροδίτη
Το TikTok έχει τη λύση! Πώς με δύο βήματα θα δημιουργήσεις τον τέλειο messy κότσο

Ο celebrity hairstylist, Chris Appleton, αποκάλυψε το hack του για έναν ατημέλητο, αλλά chic κότσο με ένα βίντεο στο TikTok!

Μου συμβαίνει συχνά… Λογικά και σε σένα! Να προσπαθείς να φτιάξεις έναν ατημέλητο, ψηλό κότσο και να πετάνε δεξιά και αριστερά φύτρες, αλλά και να μην πιάνονται όλα τα μαλλιά στο λαστιχάκι. Το αποτέλεσμα; Να λύνεις και να πιάνεις κάθε τρεις και λίγο τα μαλλιά σου μέχρι να πετύχεις το messy bun σου.

Σου έχω τέλεια νέα. Τέλος η ταλαιπωρία και αυτό χάρη στον celebrity hairstylist, Chris Appleton, τον οποίο εμπιστεύονται η Jennifer Lopez, η Dua Lipa και η Kim Kardashian για κάθε εμφάνισή τους.

xtenismata gia frizarisma

Φριζάρουν τα μαλλιά σου από την υγρασία; 10 χτενίσματα που θα σε «σώσουν»

Το hack του Chris Appleton για το απόλυτο messy bun

Ο Chris Appleton είναι αρκετά ενεργός στο TikTok και σε πρόσφατο βίντεό του έδειξε πώς με δύο βήματα και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα θα μπορέσεις να κάνεις το τέλειο messy bun. Το πρώτο βήμα είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ψηλή αλογοουρά.

Έπειτα, χωρίζεις σε δύο μέρη την αλογοουρά και τη δένεις δύο φορές σε κόμπο. Τις άκρες που έχουν μείνει δεν… θα τις αφήσεις φυσικά να πετάνε, αλλά με μια-δυο φουρκέτες θα τις στερεώσεις κάτω από τον κότσο.

Last but not least… οι φύτρες. Τα μαλλιά που πετούν μπροστά στο μέτωπο ή κοντά στα αυτιά τα χτενίζεις με μια παλιά οδοντόβουρτσα την οποία έχεις πρώτα ψεκάσει με λακ. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα!

Ώρα για hair inspo

Και αφού είδες το super duper hack του hairstylist, Chris Appleton, για τον τέλειο, ατημέλητο κότσο, ήρθε η ώρα να δεις κι άλλα buns για να πάρεις όλο το hair inspo που χρειάζεσαι.



Στην gallery έχω συγκεντρώσει για εσένα κότσους ψηλούς και χαμηλούς, σφιχτούς και πιο χαλαρούς, για να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει!

Cover photo: @morganhairco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ