To messy bun αλλιώς! Πώς θα κάνεις κι εσύ τον τέλειο κότσο της Κατερίνας Καινούργιου

Μαρία Ροδίτη
To messy bun αλλιώς! Πώς θα κάνεις κι εσύ τον τέλειο κότσο της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του ALPHA συνδύασε το φιστικί κοστούμι της με έναν ultra chic κότσο. Και δεν είναι καθόλου δύσκολο να τον αντιγράψεις κι εσύ!

Αν παρακολουθείς τηλεόραση και το Instagram της Κατερίνας Καινούργιου, θα έχεις καταλάβει ότι η παρουσιάστρια λατρεύει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Όχι, βέβαια, με το χρώμα τους, γιατί παραμένει αμετανόητη ξανθιά, αλλά σίγουρα με τα χτενίσματά της.

Και τι δεν έχει δοκιμάσει στα μαλλιά της; Χαλαρούς κυματισμούς, ίσια μαλλιά, ψηλές και χαμηλές αλογοουρές και φυσικά κάθε είδους hair accessory. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει κότσο στα μαλλιά, αλλά όχι οποιονδήποτε. Η παρουσιάστρια πήγε το messy bun… σε άλλο level.

katken ponytail

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ponytail queen – Tips & tricks για να κάνεις κι εσύ τέλειες αλογοουρές

To super hair look της Κατερίνας Καινούργιου

Φιστικί κοστούμι με λεοπάρ γόβες συνδύασε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ολοκήρωσε το look με nude μακιγιάζ και το τέλειο messy bun. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina επέλεξε χρυσή σκιά και nude κραγιόν στο μακιγιάζ της, ενώ έπιασε πάνω τα μαλλιά της σε έναν υπέροχο κότσο.

kat ken messy bun

Η Κατερίνα ναι μεν έκανε messy bun, αλλά όχι το κλασικό messy bun. Συγκεκριμένα, ο κότσος της δεν ήταν χαλαρός με όγκο, αλλά είχε τούφες ακανόνιστες να πετούν δεξιά και αριστερά.

Πώς θα κάνεις κι εσύ τον κότσο της Κατερίνας Καινούργιου

Για να κάνεις κι εσύ το διαφορετικό messy bun της Κατερίνας Καινούργιου θα χρειαστείς τα εξής: σπρέι θερμοπροστασίας, πρέσα ισιώματος, λαστιχάκι για τα μαλλιά και λακ.

Αφού ψεκάσεις όλα τα μαλλιά με σπρέι κατά της θερμότητας, θα πρέπει να τα ισιώσεις πολύ καλά με την πρέσα. Στη συνέχεια, άσε δυο πλούσιες τούφες ελεύθερες γύρω από το πρόσωπό σου και πιάσε τα μαλλιά σε έναν κότσο μεσαίου ύψους. Ούτε πολύ χαμηλό, αλλά ούτε και πολύ ψηλό.



Πιάσε τώρα τον κότσο και αφού τον σταθεροποιήσεις με το λαστιχάκι, βγάζε σιγά-σιγά μερικές τούφες για να πετάνε περιμετρικά του κότσου και να είναι πιο ατημέλητο το αποτέλεσμα. Αυτές τις τούφες ίσιωσέ τις ξανά με την πρέσα, ψέκασε το χτένισμά σου με λακ και… είσαι έτοιμη!

Photos: @katken85

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ