Χτενιστείτε στον κήπο των επίγειων απολαύσεων

Χτενιστείτε στον κήπο των επίγειων απολαύσεων

O hair stylist και guru του Herbal Essences, Ben Cooke, δημιουργεί ένα χτένισμα με όγκο και μας δείχνει τον τρόπο να το κάνουμε μόνες μας.

«Είναι ένα look με πάρα πολύ όγκο που ακτινοβολεί χρώμα. Η έμπνευση προέρχεται από τη δεκαετία του 1970, αλλά σε μια σύγχρονη μποέμ σικ εκδοχή. Στο παρελθόν το Herbal Essences είχε δημιουργήσει μια διαφήμιση που έδειχνε ένα υπέροχο κορίτσι στον Κήπο των επίγειων απολαύσεων. Θεώρησα ότι θα ήταν ωραίο να δημιουργήσω κάτι σήμερα σε αυτή την ατμόσφαιρα» λέει ο Ben Cooke.

Οι μεγαλύτερες θα θυμάστε αυτή την υπέροχη διαφήμιση που έχει γράψει ιστορία. Το περιβάλλον της θύμιζε πράγματι ένα ονειρικό περιβάλλον, γι΄ αυτό και το χτένισμα που ήρθε σαν την αναβίωση της έχει πάρει τον χαρακτηρισμό «ο κήπος των επίγειων απολαύσεων».

Για να το πετύχετε ακολουθήστε τις συμβουλές του Ben Cooke:

•Για να δημιουργήσετε αυτό το look, αρχικά λούστε και απλώστε conditioner στα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας το «Υπέρ...ογκο μαλλί!» για να δώσετε έξτρα όγκο από την αρχή. Αυτή η σειρά είναι εξαιρετική, καθώς περιέχει ένα εκπληκτικό conditioner που δεν βαραίνει τα μαλλιά. Το προϊόν αυτό περιποιείται την τρίχα χωρίς να την βαραίνει για να δώσει όγκο στα σωστά σημεία, πλούσιο φυσικό όγκο και αισθησιασμό.

•Με μια στρόγγυλη βούρτσα στεγνώστε τα μαλλιά έως ότου είναι στεγνά κατά 80%. Συνεχίστε με ένα κλασικό wet set! Ψεκάστε τα μαλλιά με μια ελαφριά λοσιόν setting και, στη συνέχεια, τυλίξτε τα μαλλιά σε ρολά.

•Στερεώστε καλά τα ρολά με την ίδια κατεύθυνση σε σχέση με το πρόσωπο για να δημιουργήσετε λίγη ένταση. Αυτό θα δώσει στα μαλλιά πολλή κίνηση και ελαστικότητα.

•Χρησιμοποιήστε μια φορητή κάσκα για να στεγνώσετε πλήρως όλα τα μαλλιά.

•Βγάλτε τα ρολά όταν τα μαλλιά έχουν στεγνώσει εντελώς. Μπορείτε να δοκιμάσετε αφαιρώντας ένα ρολό. Φροντίστε να ελέγξετε ότι και οι άκρες είναι στεγνές όχι μόνο τις ρίζες. Εάν τα μαλλιά είναι ακόμη υγρά στις άκρες, τυλίξτε προσεκτικά τα ρολά ξανά και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να στεγνώσουν.

•Όταν είστε έτοιμες, αφαιρέστε απαλά τα ρολά ένα-ένα και βουρτσίστε τα μαλλιά με μια βούρτσα με λεπτή τρίχα. Χτενίστε ανάποδα τις ρίζες για να τις ανασηκώσετε όσο το δυνατό περισσότερο και να δώσετε τον τελικό όγκο στα μαλλιά σας.