Kiehl’s Gives: Μπείτε στον κόσμο του και προσφέρετε

Kiehl’s Gives: Μπείτε στον κόσμο του και προσφέρετε

Σε συνεργασία με την Julianne Moore, τον Pharrell Williams και τους Scissor Sisters η «Kiehl's Gives», μια παγκόσμια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ενίσχυση της φιλανθρωπίας σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει τα 160 χρόνια ανταπόδοσης της Kiehl's.

Από τις 15 Ιουνίου η Kiehl's προσφέρει, μέσω του δικτυακού τόπου www.KiehlsGives.com, μια διεθνή δωρεά 160.000 δολ. ΗΠΑ σε φιλανθρωπικές οργανώσεις στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο για τρεις βασικούς σκοπούς που υποστηρίζει η εταιρεία: την υγεία των παιδιών, τα περιβαλλοντικά ζητήματα και την έρευνα για το AIDS.

Οι επισκέπτες του δικτυακού αυτού τόπου της Kiehl's είναι αυτοί που θα καθορίσουν με τη δική τους ψήφο τι ποσό θα διατεθεί σε κάθε φιλανθρωπική οργάνωση. . Η ενέργεια αυτή τελειώνει στις 15 Σεπτεμβρίου, κι αν δεν έχετε ήδη κάνει κάτι κι εσείς γι' αυτό προλαβαίνετε για λίγες ημέρες ακόμη.

Κάθε πυλώνας παρουσιάζεται μέσα από μια σειρά ταινιών μικρού μήκους, τις οποίες μπορείτε να δείτε αποκλειστικά μέσω του www.KiehlsGives.com, και στις οποίες εμφανίζονται διάφορες διάσημες προσωπικότητες που ασχολούνται με φιλανθρωπικές ενέργειες, και μιλούν για τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει για σκοπούς που θεωρούν σημαντικούς.

H Julianne Moore είναι Παγκόσμια Πρέσβειρα της πρωτοβουλίας «Kiehl's Gives» για θέματα που αφορούν παιδιά, ο Pharrell Williams, Παγκόσμιος Πρεσβευτής της πρωτοβουλίας «Kiehl's Gives» για περιβαλλοντικά ζητήματα και οι The Scissor Sisters, Παγκόσμιοι Πρεσβευτές της πρωτοβουλίας «Kiehl's Gives» για θέματα που σχετίζονται με το AIDS.