Μία εβδομάδα αρκεί για να εξυγιάνετε την επιδερμίδα σας

Μία εβδομάδα αρκεί για να εξυγιάνετε την επιδερμίδα σας

Μια συλλογή προϊόντων αναπλήρωσης της υγρασίας για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες, η συλλογή Ultra Facial Oil-Free από την Kiehl's, έχει αποδειχτεί κλινικά ότι εξισορροπεί την επιδερμίδα σε μόλις μία εβδομάδα.

Τα προϊόντα της συλλογής Ultra Facial Oil-Free της Kiehl's έχουν μη λιπαρή σύνθεση, και δεν περιέχουν paraben, χρωστικές και άρωμα, για να συμβάλλουν στην εξισορρόπηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας, και να προσφέρουν στην επιδερμίδα 24ωρη ενυδάτωση χωρίς γυαλάδα με τρεις μοναδικούς τρόπους:

  1. Εξισορροπούν την επιδερμίδα καθώς το πρόγραμμα των προϊόντων περιποίησης δρα, για να διασφαλίζει τη σωστή ισορροπία ελαίων και ενυδάτωσης για υγιή προστατευτικό φραγμό του δέρματος. Περιέχουν υγροσκοπικά συστατικά πλούσια σε νερό: H Antarcticine προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις, ενώ τα συστατικά συγκράτησης της υγρασίας της Imperata Cylindrica και της γλυκερίνης διοχετεύουν αγνή ενυδάτωση στον προστατευτικό φραγμό του δέρματος, και επιτρέπουν στην υγρασία να διεισδύει στο δέρμα. Το σάκχαρο φυσικής προέλευσης συμβάλλει στον εγκλωβισμό της υγρασίας, και ενδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος, για να αποτρέπει την απώλεια υγρασίας.
  2. Ελέγχουν την λιπαρότητα έως και 24 ώρες, καθώς τα μη λιπαρά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας συνεργάζονται με τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας.
  3. Δεν ερεθίζουν και δεν υπερδραστηριοποιούν την επιδερμίδα, γεγονός που θα οδηγούσε στην υπερβολική παραγωγή σμήγματος, καθώς οι συνθέσεις τους είναι απαλές και, ταυτόχρονα, αποτελεσματικές, ασφαλείς ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.