Χάστε βάρος από ψηλά

Χάστε βάρος από ψηλά

Φοβάστε ότι το conditioner βαραίνει τα μαλλιά σας και δεν τους χαρίζει την ανάλαφρη, αέρινη αίσθηση που θέλετε; Αν ναι, είναι καιρός να αναθεωρήσετε.

Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη σειρά Pantene Pro-V Aqua Light, και θα πειστείτε για τα οφέλη του conditioner. Θα σας χαρίσει τέλεια ενυδατωμένα και πραγματικά αέρινα μαλλιά, χάρη σε καινοτόμους μαλακτικούς παράγοντες και στην τεχνολογία Clean Rinse, που περιποιείται τα μαλλιά και ξεβγάζεται εύκολα, σε δευτερόλεπτα, προσφέροντας τέλεια μαλλιά, με μηδέν κατάλοιπα και μηδέν βάρος.

Η εμφάνιση των μαλλιών είναι πολύ σημαντική για όλες. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 1/5 των γυναικών προγραμματίζουν τη ζωή τους με βάση το λούσιμο και την εμφάνιση των μαλλιών τους, 21% των γυναικών αποφεύγουν να βγουν έξω αν δεν έχουν λούσει τα μαλλιά τους, ενώ το 19% νιώθουν ότι έχουν περιορισμένες επιλογές στο χτένισμα αν τα μαλλιά τους δεν είναι φρεσκολουσμένα και ανάλαφρα.

Το Pantene Pro-V, με τη σειρά Aqua Light, δίνει τη λύση στις γυναίκες που θέλουν περιποιημένα, λαμπερά μαλλιά με υγιή εμφάνιση, χωρίς συμβιβασμούς στην αέρινη αίσθηση.

«Θα πρέπει πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς» λέει ο hairstylist Danilo. «Όταν το χρησιμοποιήσετε μόνη σας, τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Μου αρέσει να αφήνω το προϊόν να μιλάει από μόνο του, γιατί τελικά το θέμα είναι εάν το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς, χωρίς εμένα».

Η σειρά, εκτός από το σαμπουάν και το conditioner, περιλαμβάνει και μία εξαιρετικά ελαφριά μάσκα εντατικής περιποίησης για επιπλέον ενυδάτωση, καθώς και ένα πρωτοποριακό Leave-In Spay που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάμεσα στα λουσίματα για να αναζωογονήσει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους απαλότητα, φρεσκάδα και ζωντάνια.