Διαλέξτε το σωστό ρουζ για σας

Διαλέξτε το σωστό ρουζ για σας

Μάθετε τι ρουζ να διαλέξετε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Δεν είναι όλα τα προϊόντα για όλους! Επιλέξτε το ρουζ σας ανάλογα με το αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή, κανονική ή λιπαρή και αυτή τη χρονιά θα έχετε πάντα το χρώμα της υγείας. Αυτό δεν ευχηθήκατε;

  • Για την ξηρή επιδερμίδα η καλύτερη επιλογή είναι τα κρεμώδη ρουζ ή όσα είναι σε μορφή gel. Αυτά αναμιγνύονται εύκολα μέσα στον τόνο της επιδερμίδας χωρίς να προσθέτουν ξηρότητα και πούδρες που θα έκαναν την εμφάνιση της επιδερμίδας σας πιο «στεγνή».
  • Για τις λιπαρές επιδερμίδες επιλέξετε μία μίξη από μία βάση, ένα ρουζ κρεμώδες ή σε gel και σε μορφή πούδρας. Όσα ρουζ είναι σε μορφές κρέμα-πούδρα ή πούδρα. Απλά σε αυτά τα δέρματα, ένα primer (βάση) ή ένα κρεμώδες ή σε gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα με το foundation έτσι ώστε το ρουζ να κρατήσει όλη μέρα και να μην ξεθωριάσει.
  • Στις μικτές και κανονικές επιδερμίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι τύποι των ρουζ. Πλέον εδώ ο βασικός παράγοντας επιλογής είναι η απόλαυση! Απλά επιλέξτε όποιο σας αρέσει να χρησιμοποιείτε και όποιο σας είναι πιο εύκολο.