Friday beauty tip: Πώς θα πετύχεις το half up χτένισμα σε χρόνο dt

Ευαγγελία Αλπίδου

Το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα, που δεν απαιτεί θερμαντικά εργαλεία.

Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι! Το Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας. Και τι σημαίνει αυτό; Βόλτες, brunch και night out εξόδους με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι στα άμεσα σχέδια μας.

Τα μαλλιά είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στην εμφάνιση της γυναίκας. Ένα ωραίο hairstyle θα χαρίσει την τελική πινελιά στη συνολική εικόνα. Όσο όμως κι αν θέλουμε να δημιουργήσουμε περίτεχνους κότσους και iconic χτενίσματα, πολλές φορές δεν τα καταφέρνουμε και το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό.

Ημέρα της γυναίκας! 8 beauty δώρα που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου σήμερα

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα χτένισμα λες και πάμε στα Oscars. -Τα οποία παρεμπιπτόντως είναι αυτή την Κυριακή- Μπορούμε να επιλέξουμε ένα απλό χτένισμα που συγχρόνως θα είναι και εντυπωσιακό. Less is more! Εμείς στο beauty department του Queen, σου βρήκαμε το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα, που δεν απαιτεί θερμαντικά εργαλεία και γίνεται σε χρόνο dt.

https://www.instagram.com/p/C3F8gOFpWPa/

Το half up είναι το χτένισμα της εβδομάδας!

Το half up είναι ένα χτένισμα με τα μισά μαλλιά πιασμένα επάνω (με έναν κότσο ή μια αλογοουρά) και τα μισά κάτω, εξου και το όνομα. Πριν πιάσεις τα μαλλιά σου σε half up θα πρέπει να σκεφτείς πώς θέλεις αυτά να είναι. Θέλεις, δηλαδή, ένα χτένισμα με ολόισια μαλλιά, με κυματισμούς ή έντονες μπούκλες; Αφού αποφασίσεις, χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση, λίγο πιο επάνω από τα αυτιά.

Καθώς πιάνεις κότσο το επάνω τμήμα των μαλλιών, χρησιμοποίησε την hair mask σου για να δημιουργήσεις αυτό το sleek εφέ που έχουν τα μαλλιά των it girls στο Instagram. Πάρε μία μικρή ποσότητα από τη μάσκα μαλλιών και με μία βούρτσα χτένισε τα μαλλιά σου με φορά προς τα πίσω. Η μάσκα μαλλιών εκτός το ότι θα κάνει τα μαλλιά σου να μοσχοβολάν όλη την ώρα, θα τους χαρίσουν θρέψη και ενυδάτωση που μετά το λούσιμο θα είναι απίστευτα λεία και απαλά. Και ναι... το half up hairstyle σου είναι έτοιμο!

Στο παρακάτω TikTok video θα δεις ένα-ένα τα steps για να πετύχεις το half up σε χρόνο dt. Happy Weekend!

Lip contouring: 3 tips για να πετύχεις τα σαρκώδη χείλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου