Το λάδι αφαιρεί το λάδι

Το λάδι αφαιρεί το λάδι

Ακούγεται περίεργο αλλά ισχύει και μάλιστα τώρα πλέον και για τα μαλλιά.

Το έχουμε δει στα καθαριστικά ματιών και στα καθαριστικά προσώπου κάποιες φορές, αλλά όχι σε σαμπουάν. Έφτασε, όμως, η στιγμή να συμβεί κι αυτό το παράδοξο κατά τα άλλα. Ήρθε σαν φυσική εξέλιξη για τον οίκο Shu Uemura, που το best seller προϊόν του είναι το λάδι για ντεμακιγιάζ Skin Purifier, High Peformance Balancing Cleansing Oil, που έχει τις ρίζες του στο 1967.

Με έμπνευση από αυτήν την κληρονομιά, η Shu Uemura Art Of Hair, δημιούργησε το πρώτο σαμπουάν με βάση το λάδι. Η σύσταση του Cleansing Oil Shampoo, είναι πλούσια σε συστατικό Onsen, καθαρίζει σε βάθος την τρίχα, την ενυδατώνει και παράλληλα προσφέρει μοναδική λάμψη και ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Το συστατικό Onsen, είναι ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά, το οποίο προέρχεται από τις ηφαιστειακές ζεστές πηγές 2000 μέτρα κάτω από τη θάλασσα και είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, ενώ είναι γνωστό για τις εξυγιαντικές του ιδιότητες. Για αιώνες, οι γυναίκες στην Ιαπωνία απολαμβάνουν ιαματικά ζεστά λουτρά, τα οποία έχουν θεραπευτικές ιδιότητες και παράλληλα ομορφαίνουν την επιδερμίδα.

Πλέον, οι ιδιότητες αυτού του συστατικού από την Ασία, έρχονται κοντά μας με το Cleansing Oil Shampoo και απευθύνεται σε όλους. Είτε έχετε κανονικά-λεπτά μαλλιά, είτε μαλλιά που λαδώνουν εύκολα, είτε ευαίσθητο τριχωτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καθημερινά ή εναλλάξ με το κανονικό σας σαμπουάν.

Θα το βρείτε, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες Shu Uemura στα κομμωτήρια: Vangelis Hatzis, TEO, Andreas Coiffures, Petros C, Κομμωτήρια MS και M&D.