Έξυπνες συμβουλές για να απολαύσετε τη μάσκα σας

Έξυπνες συμβουλές για να απολαύσετε τη μάσκα σας

Το να μένετε στο σπίτι αποτελεί πλέον την νέα μορφή διασκέδασης... και για τα μαλλιά σας.

Τα μαλλιά σας ταλαιπωρούνται κι αυτό γίνεται εύκολα ορατό, ακριβώς όπως και η θαμπή, χωρίς ζωντάνια επιδερμίδα. Εάν αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, θα αισθανθείτε καλύτερα και αυτό θα αντικατοπτριστεί και στην εξωτερική σας εμφάνιση. Όπως λέει και ο Ben Cooke, ο hair guru του Herbal Εssences, «Οι εντατικές θεραπείες είναι ωφέλιμες για κάθε τύπο μαλλιών. Μη φοβάστε να τις εφαρμόσετε ακόμα και σε λεπτή τρίχα, καθώς οι εντατικές μάσκες του Herbal Essences διαθέτουν 'έξυπνες' συνθέσεις και θα δράσουν μόνο στις περιοχές των μαλλιών σας που πραγματικά το χρειάζονται». Ακολουθήστε τις έξυπνες συμβουλές και απολαύστε τη μάσκα σας.

  • Κάθε εντατική περιποίηση θα πρέπει να γίνεται μία ημέρα πριν από εκείνη που θέλετε να εντυπωσιάσετε με την υγιή λάμψη των μαλλιών σας! Είναι σκόπιμο να αφιερώνετε χρόνο για αυτήν την περιποίηση όταν τα μαλλιά σας μπορούν να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις μαλακτικές επιδράσεις. Η καλύτερη ώρα γι' αυτό είναι πιθανότατα το σαββατοκύριακο ή το βράδυ: βάλτε ένα DVD να παίζει, μαζέψτε τις φίλες σας και ετοιμαστείτε για κούρα ομορφιάς.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε τη μάσκα σε φρεσκολουσμένα βρεγμένα μαλλιά, απλώστε την σε όλο το μήκος τους και τυλίξτε τα σε μια πετσέτα. Η θερμότητα και η πετσέτα θα βοηθήσουν τη μάσκα να δουλέψει πιο εντατικά και γρήγορα.
  • Όσο περιμένετε να δράσει η μάσκα, μπορείτε να περιποιηθείτε τα νύχια και το πρόσωπό σας. Όταν περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα, ξεβγάλετε καλά τα μαλλιά σας, αφιερώνοντας περισσότερο από το συνηθισμένο χρόνο.
  • Προσπαθήστε να μη στεγνώσετε με πιστολάκι ή άλλες συσκευές θερμότητας τα μαλλιά σας. Δώστε τους ένα απόγευμα «ρεπό» και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.
  • Ιδανικά, εφαρμόστε τις μάσκες που θέλουν ξέβγαλμα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ακόμα και όταν δεν έχετε το χρόνο να κάτσετε και να χαλαρώσετε καθώς περιποιείστε τα μαλλιά σας, οι μάσκες διαθέτουν «έξυπνες» συνθέσεις και μπορούν να τονώσουν τα μαλλιά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, επομένως είναι κατάλληλες και για καθημερινή χρήση.