Οργανικά καλλυντικά στην καρδιά του χειμώνα

Οργανικά καλλυντικά στην καρδιά του χειμώνα

Η Neal's Yard Remedies έχει συγκεκριμένη πρόταση για την περιποίηση του χειμώνα.

Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του χειμώνα και οι απαιτήσεις της επιδερμίδας είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς το κρύο αυξάνεται αντίστοιχα. Η περιποίηση στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα οφείλει να προσαρμοστεί. Η Neal's Yard Remedies προτείνει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά και οργανικά την ξηρότητα και τις λεπτές γραμμές και να δώσετε στο πρόσωπό σας έξτρα λάμψη και ενυδάτωση, με τα ειδικά προϊόντα.

  • Η Ενυδατική Κρέμα με Λιβάνι, Frankinsence Hydrating Cream είναι η best seller ενυδατική κρέμα με αντιγηραντικό λιβάνι για μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
  • Το Ελιξίριο Ομορφιάς με Άγριο Τριαντάφυλλο, Wild Rose Beauty Elixir είναι το
  • serum ομορφιάς για λάμψη και ενυδάτωση με αντιοξειδωτική βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ.
  • O Βραδινός Ορός Ομορφιάς, Beauty Sleep Concentrate είναι το νέο βραβευμένο προϊόν αντιγήρανσης της Neal's Yard Remedies, που αυξάνει κατά 92% τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.
  • Το Λάδι Προσώπου με Άνθος Πορτοκαλιάς, Orange Flower Facial Oil είναι ένα θρεπτικό λάδι που βοηθά στη μείωση των σημαδιών γήρανσης, ενυδατώνει και ευνοεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος για να έχετε επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία.
  • Η Λοσιόν Σώματος με Καλέντουλα και Βρώμη, Calendula & Oat Lotion είναι καταπραϋντική απαλή κρέμα για ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Τέλος, το Οργανικό Λάδι Ομορφιάς, Organic Beauty Oil, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με αντιοξειδωτικά Ω3 λιπαρά από φυτικές πηγές που με δύο με τρεις κουταλιές την ημέρα στη σαλάτα ή στο χυμό σας βοηθάει να έχετε λαμπερό πρόσωπο, δυνατά μαλλιά και νύχια, γιατί η ομορφιά πηγάζει από μέσα!