H Δήμητρα Γουλά παρασκεύασε μπροστά μας φυσικά καλλυντικά στο Shop και σας τα δείχνουμε

H Δήμητρα Γουλά παρασκεύασε μπροστά μας φυσικά καλλυντικά στο Shop και σας τα δείχνουμε

Στο concept store SHOP, η Δήμητρα Γουλά παρουσίασε τα «My handmade beauty», τα εξατομικευμένα, φρέσκα καλλυντικά.

Είναι μοναδικά όπως εσείς. Είναι χειροποίητα, εξατομικευμένα, φρέσκα καλλυντικά και η Δήμητρα Γουλά, μας εξηγεί τα πάντα γύρω από αυτά. «Τα μοναδικά καλλυντικά προϊόντα μας έχουν 0% συντηρητικά, 0% έκδοχα, 0% χρώμα, 0% άρωμα. Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι βιολογικές. Με βάση μια μεγάλη γκάμα από αιθέρια έλαια, βότανα, λάδια, cold cream, αλόη βέρα, βιταμίνες και πολλές άλλες πρωτογενείς φυσικές ουσίες συνθέτουμε και δημιουργούμε το κατάλληλο καλλυντικό για το δέρμα σας» λέει η Δήμητρα.

«Συνήθως τα τυποποιημένα βιολογικά καλλυντικά έχουν πολύ ακριβό κόστος λόγω της μικρής διάρκειας ζωής τους (αν και περιέχουν κάποιες συντηρητικές ουσίες). Τα δικά μας φυσικά καλλυντικά παρασκευάζονται κατά παραγγελία και δεν επιβαρύνονται με κόστος αποθήκευσης και διανομής. Αυτό μας επιτρέπει να τα προσφέρουμε σε πολύ λογικές τιμές, αν και χρησιμοποιούμε τις καλύτερες και ακριβότερες πρώτες ύλες. Τα φρέσκα καλλυντικά μας διατηρούνται στο ψυγείο ή σε δροσερό, σκιερό μέρος έως και 6 μήνες» εξηγεί η Δήμητρα και σημειώνει «Ο στόχος μας είναι να μεταδώσουμε το πάθος μας για τα φρέσκα, φυσικά καλλυντικά και να μπορεί ο καθένας να τα αποκτήσει».

«Για να παρασκευάσουμε τα εξατομικευμένα για εσάς φυσικά καλλυντικά χρειαζόμαστε ένα πλήρες ιστορικό και μια κλινική εξέταση του δέρματός σας» εξηγεί η Δήμητρα. «Όμως αν βρίσκεστε εκτός Αθηνών ή για οποιονδήποτε λόγο δε μπορείτε να έρθετε στον χώρο μας, υπάρχει ένα πολύ λεπτομερές ερωτηματολόγιο που στέλνουμε μέσω e-mail ή ταχυδρομικά, το οποίο μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε μια σαφή εικόνα για τα καλλυντικά που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας και η αποστολή γίνεται με αντικαταβολή» καταλήγει.

«Η δερμοδιάγνωση γίνεται εύκολα, γρήγορα και κυρίως εξατομικευμένα. Με μια λεπτομερή δερμοδιάγνωση που περιλαμβάνει 4 εξειδικευμένα τεστ (ευαισθησίας, οξυγόνωσης, κολλαγόνου και υγρασίας) μαζί με μια επιστημονική κλινική εξέταση της επιδερμίδας, εντοπίζουμε τις ανάγκες του δέρματος σας και παρασκευάζουμε καλλυντικά προϊόντα ειδικά για εσάς» λέει η Δήμητρα που έκανε τα τεστ μπροστά μας.

«Για την παρασκευή κρέμας, βάζουμε την κρέμα βάσης σε ένα γυάλινο μπολ (cold cream) και προσθέτουμε τα ενυδατικά - θρεπτικά έλαια (π.χ. αβοκάντο, καστορέλαιο, λάδι νυχτολούλουδου), προσθέτουμε τα αιθέρια έλαια (π.χ. τριαντάφυλλο, λεβάντα, χαμομήλι κτλ.) και προσθέτουμε βιταμίνες (π.χ Ε, Α, C, K ). Ανακατεύουμε καλά την κρέμα και την συσκευάζουμε σε ειδικό γυάλινο σκουρόχρωμο βαζάκι My handmade beauty» εξηγεί.

«Για την παρασκευή σέρουμ ματιών χρησιμοποιούμε βάση αλόης. Προσθέτουμε τα αιθέρια έλαια: Ιουνίπερος, τριαντάφυλλο, λιβάνι, δεντρολίβανο. Τοποθετούμε το σέρουμ σε γυάλινο μπουκαλάκι με σταγονόμετρo» λέει η Δήμητρα.

www.dgbeauty.gr Αν. Τσόχα 18-20, 210 6421031