Αρωματοθεραπεία στο σπίτι

Αρωματοθεραπεία στο σπίτι

Αλλάξτε τη διάθεση σας με τη δύναμη των αρωμάτων και της Neal's Yard Remedies.

Με τη νέα σειρά οργανικών home fragrances της Neal's Yard Remedies με αιθέρια έλαια έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ιδιαίτερη αρωματική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Η νέα σειρά Home Fragrances της Neal's Yard Remedies περιλαμβάνει κεριά, αρωματικά χώρου και spray με 3 διαφορετικές δράσεις:

  • Balancing για ισορροπία, με περγαμόντο και πατσουλί.
  • Calming για χαλάρωση, με τριαντάφυλλο και γεράνι.
  • Energising για ενέργεια, με πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και μέντα.

Τα κεριά είναι χειροποίητα και παράγονται σε μια οργανική φάρμα στην ακτή της Κορνουάλης, από 100% οργανική μίξη κεριού μέλισσας και κεριού από βότανα και για την παρασκευή τους δεν χρησιμοποιούνται πετρελαιοειδή και κερί παραφίνης, όπως επίσης καπνός και βλαβερά τοξικά. Περιέχουν αιθέρια έλαια και η τοποθέτηση γίνεται με τα χέρια στα γυάλινα βάζα, ενώ η καύση τους διαρκεί περίπου 60 ώρες.

Τα αρωματικά χώρου (reed diffusers) περιέχουν μίγμα φυσικών αιθέριων (πιστοποιημένων από το FSC- Food Supplement Company) ελαίων -δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα-το οποίο απορροφάται από τα στικ από αειφόρες πηγές. Αποτέλεσμα αυτού είναι το άρωμα να απελευθερώνεται αργά και να διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες.

Τα spray, τέλος, μεταμορφώνουν άμεσα την ατμόσφαιρα του χώρου. Περιέχουν φυσικά και οργανικά αιθέρια έλαια, χωρίς συνθετικά αρώματα και χωρίς οινόπνευμα.