Σκούρα χείλη: Η make-up artist Φωφώ Σγόντζου μας δείχνει τον τρόπο να υιοθετήσουμε την τάση

Σκούρα χείλη: Η make-up artist Φωφώ Σγόντζου μας δείχνει τον τρόπο να υιοθετήσουμε την τάση

Φορέστε σκούρα κόκκινα, μπορντό και μοβ στα χείλη με τέτοιο τρόπο που να τα κολακεύουν, όποιο κι αν είναι το σχήμα και το μέγεθος τους.

«Φέτος, της μόδας είναι τα ματ στόματα με αποχρώσεις του μπορντό, του μοβ του κόκκινου σκούρου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε λεπτά και μικρά χείλη αφού δεν ενδείκνυνται αυτά τα χρώματα, γιατί κάνουν τα χείλη πιο μικρά» σημειώνει η make-up artist Φωφώ Σγόντζου.

«Αν, τα φορέσετε επειδή το θέλετε πάρα πολύ- επειδή είναι της μόδας- θα ξεπεράσετε λίγο το γεγονός ότι είναι τα ματ χρώματα της μόδας και θα βάλετε ένα διάφανο lip-gloss από πάνω να τα κάνετε να φαίνονται λίγο πιο ζουμερά για να τα μεγαλώσετε» συμβουλεύει η Φωφώ.

«Το μολύβι είναι απαραίτητο για να καθορίσετε τη γραμμή, γιατί τα σκουρόχρωμα κραγιόν είναι και τα πιο δύσκολα στο άπλωμα τους. Φαίνονται ευκρινέστατα οι γραμμές, οπότε χρησιμοποιήστε μολύβι όσο πιο κοντά γίνεται στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν, για να το κρατάει και όσο το δυνατόν πιο σταθερό γίνεται και να μη φεύγει έξω από τη γραμμή του στόματος» λέει η Φωφώ.

«Καλύτερα τα σκουρόχρωμα κραγιόν απλώστε τα απευθείας στα χείλη και όχι με πινελάκι, γιατί μπορεί να κάνουν γραμμές και να φαίνονται οι ατέλειες» λέει η Φωφώ «Εκτός, αν έχετε πολύ σταθερό χέρι και σας βολεύει το πινελάκι. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το κραγιόν, γιατί θα χρειαστεί να το ανανεώσετε οπωσδήποτε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, -και εκεί σίγουρα θα το βάλετε απευθείας» καταλήγει.

«Βέβαια, δεν μας πηγαίνει πάντα ότι είναι της μόδας και πάντα υπάρχουν κι άλλες επιλογές» λέει η Φωφώ και συνεχίζει «Προσωπικά μου αρέσουν τα χρώματα στα χείλη που δένουν με τα χρώματα του ρουζ. Αυτά δίνουν αυτομάτως λάμψη και φως στο πρόσωπο σας».