Ένα κιτ περιποίησης που ξεχωρίζει

Ένα κιτ περιποίησης που ξεχωρίζει

Στις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Dr Brandt προσφέρει σε ένα μόνο κιτ τα best-seller προϊόντα του. Ευκαιρία να τα αποκτήσετε.

Αποτελούμενο από τέσσερα εμβληματικά προϊόντα της εταιρείας, αυτό το κιτ σας υπόσχεται απολέπιση, ενυδάτωση, οξυγόνωση χαρίζοντάς σας πιο λεία επιδερμίδα με ορατά πιο νεανική όψη:

Detoxygen Experience (80ml): Αυτή η αντιγηραντική θεραπεία σε 2 στάδια περιλαμβάνει μια μάσκα «οξυγόνωσης» και μια κρέμα «αποτοξίνωσης» που δρουν από κοινού καθαρίζοντας αποτελεσματικά τις κουρασμένες και θαμπές επιδερμίδες. Η επαναστατική συσκευασία περιλαμβάνει δύο αποθηκευτικούς χώρους: Το πρώτο προϊόν είναι μια μάσκα με βάση σφαιρίδια οξυγόνου που βελτιώνουν την κυκλοφορία του οξυγόνου στα κύτταρα της επιδερμίδας. Το δεύτερο προϊόν είναι μια προστατευτική κρέμα «αποτοξίνωσης», που θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να αμυνθεί ενάντια στους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες και θα συμπληρώσει τη διαδικασία αποτοξίνωσης των κυττάρων της επιδερμίδας. Η πλούσια σε υαλουρονικό οξύ σύνθεσή της, επιτρέπει τη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Dark Circles Away Collagen Eye Serum (2,5ml): Χάρη στην πλούσια σύνθεσή του σε συστατικά που ευνοούν την ανανέωση του κολλαγόνου, αυτός ο ορός απομακρύνει τους μαύρους κύκλους ενώ μειώνει το πρήξιμο γύρω από τα μάτια. Η σύνθεσή του αποτελείται από αμινοξέα σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ επιτρέποντας τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας χωρίς να ερεθίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Microdermabrasion (50 gr): Αυτό το απολεπιστικό προϊόν άνοιξε το δρόμο για νέες συνθέσεις αποτελούμενες από κρυστάλλους οξειδίου του μαγνησίου. Χάρη στους μικροκρυστάλλους της και το γαλακτικό οξύ, απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να συσφίγγεται και η υφή της να είναι πιο λεία ενώ οι ρυτίδες εξαφανίζονται. Η σύνθεση της αποτελείται κυρίως από εκχυλίσματα βοτάνων (γκρέιπ-φρουτ, χαμομήλι, αλόη, βιταμίνη Ε φυτικής προέλευσης, ιβίσκο και ελιά).

Crease release (3 gr): Αυτό το επαναστατικό προϊόν αποτελείται από πολύ δραστικά ενεργά συστατικά (το σύμπλεγμα GABA) (Οξέα Γάμμα του Βουτυρικού Οξέος) και το ενεργό συστατικό 3-D Lift) για ισχυρή αντιρυτιδική δράση. Συμβάλλει αποτελεσματικά στη λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα, τα μάτια και ανάμεσα στα φρύδια. Αυτή η κρέμα δρα άμεσα χαρίζοντας απίστευτα αίσθηση ξεκούρασης στο πρόσωπο μετά την εφαρμογή της.

Θα το βρείτε στη Sephora.