Και το όνομα αυτού…

Και το όνομα αυτού…

Η μυρωδιά είναι η πιο δυνατή αίσθηση και το άρωμα που επιλέγετε να σας χαρακτηρίζει λέει πολλά για σας, ακόμα και μέσω του ονόματος του.

Το πως θα επιλέξετε το άρωμα σας είναι μία διόλου εύκολη και πολύ προσωπική υπόθεση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να σας βοηθήσουν. Πάρτε σοβαρά υπόψη την ομάδα στην οποία ανήκει το άρωμα που σκέφτεστε –λουλουδάτο, ανατολίτικο, δροσερό κ.α.-, τον τύπο του –eau de toilette, eau de parfum, κ.α.- αλλά και κάτι που ίσως μέχρι τώρα δεν έχετε σκεφτεί: Το όνομα του!

Οι ονομασίες πολλών αρωμάτων –Happy, Beautiful, Pleasures, Tresor, Lola, Classique, Parissienne, Chance, Euphoria- υπόσχονται πολλά και δικαιώνονται αφού μπαίνουν στα top sellers. Συνήθως κατευθύνουν με το όνομα τους δείχνοντας αν είναι ρομαντικά, χαρούμενα και ανάλαφρα, πιο αισθησιακά και μοιραία, όπως τα ονόματα των γυναικών που δανείζονται.

To παν είναι, όμως να σας χαρίζουν και όσα σας έταξαν. Με καλή στρατηγική και υπομονή θα δείτε ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και εσείς θα πάρετε ότι σας ταιριάζει, κάνοντας σας να αισθανθείτε και χαρούμενη και όμορφη. Αφήστε τις αισθήσεις σας να σας κατευθύνουν στην τελική επιλογή, να ανεβάσουν τη διάθεση σας και να σας αλλάξουν την καθημερινότητα, κάνοντας την πιο ευχάριστη και πιο ευωδιαστή.