Καλλυντικά με υφή λαδιού

Καλλυντικά με υφή λαδιού

Είναι οι «θησαυροί» που θα ανακαλύψετε και δεν θα αποχωριστείτε.

Καιρός να αλλάξετε συνήθειες. Μέχρι πρότινος μπορεί να ακούγατε για συνθέσεις προϊόντων περιποίησης σε διάφορες υφές –κρεμώδης, gel, ρευστή- και να επιλέγατε από αυτές αγνοώντας μία κατηγορία μεγάλη, που έχει πολύ μέλλον μπροστά της, από κακή πληροφόρηση και μόνο. Μιλάμε για τα λάδια.

Αν σας πρότειναν να φορέσετε ένα λάδι στο πρόσωπο αντί κρέμας θα «ξινίζατε τα μούτρα σας» μάλλον. Σκέψεις όπως ότι θα είναι πολύ λιπαρό το αποτέλεσμα ή αν έχετε ήδη λιπαρή επιδερμίδα, ότι αυτό θα έκανε εντονότερο το πρόβλημα σας, είναι λογικό να έρθουν αμέσως στο μυαλό σας. Είναι, όμως, όλες λάθος!

Τα σύγχρονα καλλυντικά που έχουν ενστερνιστεί την υφή του λαδιού, είναι απλά υπέροχα. Δουλεύουν άψογα με την επιδερμίδας σας, χωρίς να την επιβαρύνουν, και τους χειμερινούς μήνες έχουν καταπραϋντική δράση με το κρύο και τις ξηρές συνθήκες, πράγμα που οδηγεί σε ένα υγιές δέρμα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ειδικά αν υπάρχει τάση λιπαρότητας, ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να επιφέρει την ισορροπία, καθώς τα προϊόντα που αφαιρούν την λιπαρότητα υπερβολικά δρουν ακριβώς ανάποδα με αποτέλεσμα να στέλνει λάθος μηνύματα το δέρμα και να παράγει εκ νέου περίσσια ποσότητα σμήγματος.

Τα περισσότερα από αυτά μπορούν να απλωθούν πρώτα και να ακολουθήσει μία κρέμα και το μακιγιάζ. Κάποιες φορές μπορούν να φορεθούν ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ, αν κρίνεται απαραίτητο στη διάρκεια της ημέρας και αν η επιλογή του προϊόντος είναι σωστή για τον τύπο σας, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε ούτε μία μέρα χωρίς το λάδι προσώπου σας από δω και πέρα.