Γνωρίστε τα νέα ρουζ της Άνοιξης από τη make-up artist Φωφώ Σγόντζου

Γνωρίστε τα νέα ρουζ της Άνοιξης από τη make-up artist Φωφώ Σγόντζου

Τα κρεμώδη ρουζ είναι η επόμενη τάση στο μακιγιάζ που θα κάνει την εμφάνιση σας πιο φρέσκια.

«Στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μακιγιάζ που έρχεται σιγά σιγά, είναι της μόδας τα πιο φρέσκα πρόσωπα» λέει η make-up artist Φωφώ Σγόντζου και συνεχίζει «Οι επιδερμίδες είναι πιο γήινες, χωρίς πολλά 'στοκαρίσματα' και πουδραρίσματα».

«Σε αυτήν την κατεύθυνση κινούνται και τα υγρά ρουζ, γι' αυτό και κάνουν πολύ έντονα την εμφάνιση τους αυτή τη σεζόν. Πολύ περισσότερα από τα compact» παρατηρεί η Φωφώ.

«Το υγρό ρουζ είναι σε ρευστή και κρεμώδη μορφή και είναι ένα εύκολο ρουζ αρκεί να μάθετε πως το απλώνετε» λέει η Φωφώ και εξηγεί «Απλώνεται πάντα μετά το make-up -αν δεν φοράτε make-up και χρησιμοποιείτε μόνο concealer, τότε εφάπτεται απευθείας με το δέρμα. Μπαίνει τοπικά με το δάχτυλο και προσπαθείτε να το απλώσετε ομοιόμορφα από τα μήλα προς τους κροτάφους με κυκλικές κινήσεις, όπως θα απλώνατε ένα make-up. Αυτό είναι το μυστικό του για να δείξει ομοιόμορφο. Στη συνέχεια μπορείτε να βάλετε μία ανεπαίσθητη πούδρα με πινέλο. Θα είναι της μόδας την Άνοιξη τα πρόσωπα μας να μην είναι πολύ ματ».

Όσο για την επιλογή της απόχρωσης η Φωφώ λέει «Θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα χρώματα. Εσείς επιλέξτε χρώματα που βγαίνουν φυσικά που είναι κοντά στις αποχρώσεις που παίρνουν τα μάγουλα σας όταν κοκκινίζετε. Τα μπρονζέ δεν φαίνονται φυσικά. Αφήστε τα για το καλοκαίρι».