4 βήματα για τη χρήση του Ageless Elixir

4 βήματα για τη χρήση του Ageless Elixir

Ο make-up artist της Max Factor Γιάννης Μαρκετάκης μας δείχνει τον τρόπο για να απλώσουμε σωστά το foundation Ageless Elixir.

Βήμα 1: Η πρώτη εφαρμογή θα πρέπει να είναι ελαφριά και γενική στη ζώνη Τ. Ο τρόπος με τον οποίο θα το απλώσετε είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Είτε χρησιμοποιήστε τη θερμότητα των δαχτύλων σας και εφαρμόστε το foundation όπως θα κάνατε με μία ενυδατική κρέμα (δουλεύοντας τα δάχτυλά σας γύρω από το περίγραμμα του προσώπου σας) ή χρησιμοποιήστε πινέλο. Να θυμάστε ότι αυτή η πρώτη εφαρμογή είναι ελαφριά και ο στόχος είναι απλά το foundation να γίνει ένα με το δέρμα σας, ώστε να μην ξεχωρίζει.

Βήμα 2: Για να έχετε μεγαλύτερη σιγουριά στο πώς θα δημιουργήσετε άψογο φινίρισμα, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για foundation και απλώστε το Ageless Elixir γύρω από τα μάτια, τη μύτη, τα μάγουλα και το πηγούνι σας. Το πινέλο βοηθάει να απλωθεί το προϊόν στο δέρμα, κάνοντάς το να φαίνεται πιο φυσικό.

Βήμα 3: Εάν το δέρμα σας κάτω από τα μάτια είναι πιο σκούρο από φυσικού σας, χρησιμοποιώντας μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση Ageless Elixir στις εσωτερικές γωνίες (γκρι περιοχή) των ματιών, θα μπορέσετε να κάνετε την απόχρωση γύρω από τα μάτια σας πιο ανοιχτή, ώστε να φαίνονται πιο ξεκούραστα. Απλώστε μια μικρή δόση Ageless Elixir στην γκρίζα περιοχή με τον παράμεσό σας για να την τονίσετε.

Βήμα 4: Εάν έχετε και μικρότερες προβληματικές περιοχές, για παράδειγμα, διασταλμένους πόρους, κοκκινίλες ή δυσχρωμίες, πάρτε ένα πινέλο για eye liner, βυθίστε το στο foundation και καλύψτε με τη μύτη του πινέλου αυτές τις περιοχές, ώστε να εφαρμόζετε μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος σε μικρότερη περιοχή, για να καλύψετε ό,τι χρειάζεται χωρίς να καταστρέψετε την όψη φρεσκάδας που έχετε πετύχει .

Χρησιμοποιώντας τον παράμεσο, ταμπονάρετε τις άκρες της επιπλέον στρώσης για να το απλώσετε άψογα στο δέρμα. Το Ageless Elixir καλύπτει όμορφα και κρύβει όλες αυτές τις περιοχές, με αποτέλεσμα ένα αέρινο φινίρισμα με ελαφριά υφή.

Αυτό που είναι υπέροχο με το Ageless Elixir είναι ότι δρα όμορφα όταν τοποθετηθεί σε στρώσεις. Απλώστε ελαφρά το foundation σε στρώσεις και μην χρησιμοποιείτε πολύ μεγάλη ποσότητα πολύ γρήγορα.