Το αληθινό μυστικό για όμορφα μαλλιά

Το αληθινό μυστικό για όμορφα μαλλιά

Υγιή εμφάνιση κάθε μέρα για τα μαλλιά σας με το νέο Pantene.

Η ανάπτυξη νέων προϊόντων είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ για το Pantene, καθώς οι επιστημονικές ανακαλύψεις και οι καινοτομίες συνεχίζουν να διαμορφώνουν νέες αντιλήψεις. Παρόλο που την τελευταία δεκαετία, έχουν γίνει πολλές ανακαλύψεις με εργαλεία και τεχνικές που χρησιμοποιούνται συνήθως στην έρευνα των μαλλιών, οι επιστήμονες του Pantene στράφηκαν και σε άλλους, φαινομενικά μη σχετικούς κλάδους, όπως τη φαρμακοβιομηχανία και την αυτοκινητοβιομηχανία, την εξερεύνηση του διαστήματος και την εθνική άμυνα, προκειμένου να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να πετύχουν μαλλιά που δείχνουν υγιή.

Τα αποτελέσματα αυτής της πρόσφατης δουλειάς είναι τόσο επαναστατικά που οδήγησαν στην πλήρη μεταμόρφωση του Pantene και σε μία μεγάλη αλλαγή στον κλάδο της περιποίησης των μαλλιών. Υπάρχει τώρα ένα νέο δεδομένο: η νέα κατανόηση των επιστημόνων του Pantene όσον αφορά στη φυσική και χημική δομή της τρίχας σε τρία επίπεδα - ως μεμονωμένη τρίχα, ως σύνολο μαλλιών και ως διατάξεις, ομάδες αποτελούμενες από πολλαπλές τρίχες.

Με βάση αυτή την ανάλυση, οι επιστήμονες του Pantene προσδιόρισαν 3 διαφορετικές και διακριτές κατηγορίες με βάση τη δομή της τρίχας – λεπτή, κανονική/χονδρή και βαμμένη τρίχα – καθώς επίσης και την ανάγκη και την τεχνογνωσία για προσαρμογή των συνθέσεων για κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες, προκειμένου να προκύψουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Έτσι κάθε εξειδικευμένη σειρά περιποιείται τα μαλλιά προσφέροντας τελικό look και ορατά υγιή εμφάνιση. Πλέον, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα περιποίησης μαλλιών που καλύπτουν τις ανάγκες της δομής της τρίχας σας, καθώς και την επιθυμία σας για όμορφα μαλλιά.