Aπολαυστική φροντίδα επιδερμίδας μέσα στο Χειμώνα

Aπολαυστική φροντίδα επιδερμίδας μέσα στο Χειμώνα

Οι προσφορές της Babor κάνουν την περιποίηση της επιδερμίδας συμφέρουσα και ακόμη πιο απολαυστική.

Η ανάγκη της επιδερμίδας για φροντίδα και περιποίηση είναι διαφορετική από εποχή σε εποχή. Το Xειμώνα λόγω της υγρασίας και των υπόλοιπων σκληρών καιρικών συνθηκών, το δέρμα διψάει για βαθιά ενυδάτωση και προστασία με πιο θρεπτικά και πλούσια προϊόντα. Για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε αυτές τις ανάγκες, η Babor σας χαρίζει έως το τέλος του Ιανουαρίου το δεύτερο προϊόν για ακόμα πιο εντατική περιποίηση.

Συγκεκριμένα για περιορισμένο αριθμό προιόντων, σας δίνει με την αγορά μίας κρέμας δώρο άλλη μία από την ίδια σειρά έτσι ώστε να έχετε πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα στην περιποίηση της.

Με τις κρέμες ημέρας της σειράς System Gold η Babor σας χαρίζει την αντίστοιχη κρέμα νυκτός. Επιλέξτε το σωστό συνδυασμό ανάλογα με την επιδερμίδα σας:
Advanced Biogen intensive repair + decolette cream δώρο για θαμπή επιδερμίδα.
Calming Sensitive day cream + night cream δώρο για ευαίσθητη επιδερμίδα.
Perfect Combination day cream + night cream δώρο για μικτή επιδερμίδα.

Με την κρέμα ματιών Sensational Eyes cream παίρνετε δωρεάν το Sensational Eyes fluid.

Mε την Vita Balance day cream θα λάβετε δωρεάν τις κάψουλες Lipid Supply Plus με πολύτιμα έλαια για την φροντίδα της ξηρής επιδερμίδας.

Ενώ για τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες με ανάγκη αναζωογόνησης υπάρχει η Selection cream με δώρο την Selection foam mask.

Και τέλος, για την ακνεϊκή επιδερμίδα με κάθε Pure day cream παίρνετε δώρο την Pure night cream και με κάθε Pure fluid δώρο η Pure Tinte Purifyer cream για την αντιμετώπιση των ακαθαρσιών.

www.babor.gr