Επιλέξτε την απόχρωση του foundation με συμβουλές από τον Γιάννη Μαρκετάκη

Επιλέξτε την απόχρωση του foundation με συμβουλές από τον Γιάννη Μαρκετάκη

Ο Make-Up Artist της Max Factor Γιάννης Μαρκετάκης μας βοηθάει στην επιλογή της σωστής απόχρωσης foundation.

To Ageless Elixir της Max Factor, είναι foundation και κρέμα μαζί και για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση. Ακολουθήστε τις συμβουλές του Γιάννη Μαρκετάκη, Make-Up Artist της Max Factor:

  • Για να εξασφαλίσετε ότι έχετε βρει το καλύτερο χρώμα που ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας, θα πρέπει να δείτε το χρώμα στο κάτω ζυγωματικό, στην ένωση με το λαιμό. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μια ομοιογενής απόχρωση της επιδερμίδας σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.
  • Ένα κοινό λάθος που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν το foundation τους, είναι ότι επιλέγουν σκουρότερη απόχρωση, θεωρώντας ότι αυτό θα ζεστάνει το χρώμα του δέρματος και θα τις κάνει να φαίνονται μαυρισμένες και υγιείς. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκετε τη σωστή απόχρωση του δέρματός σας και να το «ζεσταίνετε» με bronzer και ρουζ. Έτσι, θα περιποιείστε και θα φροντίζετε το δέρμα σας με πολύ πιο επαγγελματικό τρόπο.
  • Η επιλογή ενός foundation κίτρινης απόχρωσης είναι πολύ πιο κολακευτική για την απόχρωση του δέρματός σας. Εάν η απόχρωση του δέρματός σας είναι πιο ροδαλή, οι κίτρινες χρωστικές του foundation θα εξουδετερώσουν την κοκκινίλα και θα κάνουν το foundation να φαίνεται πιο κρεμώδες. Όσο περισσότερη μελανίνη υπάρχει στο δέρμα σας, τόσο πιο κίτρινη είναι η απόχρωση του δέρματός σας. Έτσι, λοιπόν, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα foundation που θα συμπληρώνει αυτές τις αποχρώσεις για πιο φυσικό τελικό αποτέλεσμα.