Home spa υπό το μηδέν με την Oriflame

Home spa υπό το μηδέν με την Oriflame

Αφήστε το κρύο έξω και απολαύστε τη ζεστασιά του σπιτιού σας με μία κούρα ομορφιάς.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη, και η Oriflame έχει μία λίστα με απλές προτάσεις για μια cozy & fabulous εμπειρία ομορφιάς, ακόμα και σε συνθήκες υπό το μηδέν!

Ευκαιρία να υλοποιήσετε επιτέλους την απολαυστική ιδέα ενός ιδιαίτερου κατ' οίκον spa treatment με την ολοκληρωμένη σειρά Swedish Spa με τα χαλαρωτικά άλατα μπάνιου, το αναζωογονητικό αφροντούς, το αισθησιακό απολεπιστικό προϊόν και την κρέμα σώματος για θρέψη και ενυδάτωση της ίδια σειράς.

Βάλτε στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας μια αναζωογονητική περιποίηση μαλλιών που θωρακίζει ολοκληρωτικά την τρίχα ενάντια στις αντίξοες επιθέσεις του κρύου, του αέρα και του χιονιού. Στην διάθεσή σας η δραστική hair collection Winter Hair Care.

Μυηθείτε άμεσα στην ολιστική φιλοσοφία με ένα μυστηριακό spa manicure που προϋποθέτει την ακαταμάχητα ενυδατική γκάμα της ειδικής σειράς Hand Care. Αφεθείτε στο αισθησιακό άγγιγμα της κρέμας και κάντε φετίχ σας το massage oil απαλότητας.

Περιποιηθείτε τα χείλη σας με το funky pot Tender Care και κρατήστε την υγρασία τους ψηλά διατηρώντας την απαλότητα τους, ενάντια στον παγωμένο αέρα και τα καταστροφικά του αποτελέσματα.