Η επανάσταση της νεότητας

Η επανάσταση της νεότητας

Το βιβλίο-οδηγός αντιγήρανσης για όλη την οικογένεια της Άννας Μαρίας Παπίρη σας βοηθά να παγώσετε το χρόνο.

Η Άννα Μαρία Παπίρη εδώ και 25 χρόνια, από τη θέση της beauty editor, δίνει καθημερινά λύσεις και προτάσεις σε χιλιάδες αναγνώστες για θέματα ευζωίας, υγείας και σωστής εμφάνισης. Η ιδέα για το βιβλίο ξεκίνησε πριν από περίπου 3 χρόνια οπότε και συγκέντρωσε δεκάδες σύγχρονες έρευνες, συνεργάστηκε με ειδικούς από όλους τους χώρους και κατέθεσε τις γνώσεις και την εμπειρία που είχε αποκτήσει από τη δημοσιογραφική της πορεία στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς και από την προσπάθειά της αυτή γεννήθηκε το βιβλίο Η Επανάσταση της Νεότητας.

Με οδηγό αυτό το βιβλίο, μπορείτε να μυηθείτε σε ένα επαναστατικό πρόγραμμα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της φθοράς που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου. Μπορείτε να διατηρήσετε άφθαρτη την εικόνα σας, να ελέγξετε το βάρος σας, να εντάξετε τις ευεργετικές για τον οργανισμό τροφές στη διατροφή σας, να βάλετε την τακτική άσκηση στο πρόγραμμα σας και να διασφαλίσετε την ψυχική σας ισορροπία.

Η Επανάσταση της Νεότητας, προτείνει νέους κανόνες, επιφέροντας ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα. Είναι ο οδηγός αντιγήρανσης που χρειάζεστε. Θα βρείτε ένα ολιστικό πλάνο με φροντίδες και θεραπείες, πληροφορίες και συμβουλές από κορυφαίους γιατρούς, φαρμακοποιούς, βιολόγους, διατροφολόγους, γυμναστές και ψυχολόγους για να κάνετε το χρόνο φίλο σας και όχι εχθρό.

www.anti-ageing.gr