Τα 5 βασικά προϊόντα του μακιγιάζ από τον hair stylist και make-up artist Δημήτρη Σταματίου

Τα 5 βασικά προϊόντα του μακιγιάζ από τον hair stylist και make-up artist Δημήτρη Σταματίου

Ξεχωρίστε τα απαραίτητα και βάλτε τα στην τσάντα σας για ένα τέλειο μακιγιάζ παντού.

«Αρχικά, πρέπει να έχετε πάντα ένα make-up μαζί σας» λέει ο hair stylist και make-up artist Δημήτρης Σταματίου. «Προτιμήστε να είναι υγρό για να βγαίνετε πιο φρέσκες και να μην φαίνεται πάρα πολύ έντονο το αποτέλεσμα. Ο τόνος του πρέπει να είναι κοντά στον τόνο της επιδερμίδας ή το πολύ ένα τόνο πιο σκούρο και με προσοχή να βάφετε και το λαιμό σας».

«Με μία terracotta ή ρουζ αναλόγως με το αποτέλεσμα που θέλετε αλλά και την εποχή, τονίστε τα μήλα σας. Κάτω από το πηγούνι με την terracotta καταφέρνετε να 'ξεκολλήσετε' το πηγούνι και να δώσετε βάθος. Επίσης, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και σαν σκιά».

«Σίγουρα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας μία μάσκαρα, που θα την περνάτε σύριζα στις βλεφαρίδες και λιγότερο στις άκρες, ώστε να δίνετε μεγαλύτερη έμφαση».

«Ένα κραγιόν στο χρώμα των χειλιών σας είναι απαραίτητο» λέει με έμφαση ο Δημήτρης.

«Μία σκιά σε καφέ χρώμα είναι μία σίγουρη επιλογή, που όπως κι αν έχετε ντυθεί ταιριάζει, αφού είναι μια γήινη απόχρωση που δεν γράφει πάντα ωραία. Για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα σβήστε με το πινέλο σας τη σκιά προς το καπάκι ώστε να ντεγκραντάρεται» συμβουλεύει ο Δημήτρης Σταματίου.