H Kiehl’s μεγαλώνει και οι τιμές μικραίνουν

H Kiehl’s μεγαλώνει και οι τιμές μικραίνουν

Υπάρχει μία αντιστρόφως ανάλογη σχέση για την Kiehl's που μας ωφελεί όλους.

Από το ξεκίνημά της ως ένα παραδοσιακό φαρμακείο στην Νέα Υόρκη, η Kiehl's προσφέρει στους πελάτες της πολύ αποτελεσματικά προϊόντα σε οικονομικές τιμές. Ακολουθώντας αυτό το πνεύμα και φέρνοντας το ακόμη πιο κοντά στην εποχή, η Kiehl's ρίχνει τις τιμές.

Στην Kiehl's, χρησιμοποιούν τα καλύτερα φυσικά συστατικά και τις καλύτερες τεχνολογίες, ώστε να εξασφαλιστεί το επίπεδο της υψηλής ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων, για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών, όπως έχουν μάθει οι πιστοί πελάτες της. Δεν κάνουν καμία διαφήμιση και χρησιμοποιούνε απλές, χρηστικές συσκευασίες έτσι ώστε να επικεντρώνουν τις προσπάθειες σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό - την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των συνθέσεών.

Χάρη στους πελάτες της, η Kiehl's μεγαλώνει παγκοσμίως με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να προσφέρουν τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της σε νέες, έως και 35%, χαμηλότερες τιμές*. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε για παράδειγμα το Kiehl's Lip Balm #1 από €14.58 τώρα €9.50*, το Powerful Strength Line-Reducing Concentrate από €63.21 τώρα €55*, το Ultra Facial Moisturizer από € 28.57 τώρα €24* και την Crème de Corps από €31.61 τώρα €29.50*.

*Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.
Τα προϊόντα Kiehl's είναι διαθέσιμα στα καταστήματα: Hondos Center Κολωνάκι, Hondos Center Γλυφάδα, Attica, the Department Store.