Μάθετε πώς να φορέσετε το άρωμα σας και να αποπλανήσετε

Μάθετε πώς να φορέσετε το άρωμα σας και να αποπλανήσετε

Το άρωμα είναι απαραίτητο εργαλείο της αποπλάνησης την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και κάθε μέρα.

Όσο δυνατό κι αν είναι το άρωμα σας, σταδιακά χάνεται. Γι' αυτό αν ψεκάσετε μία μόνο φορά πίσω από τα αυτιά το πρωί, θα διαπιστώσετε πως μέχρι το μεσημέρι θα έχει εξατμιστεί εντελώς. Κάτι που δεν πρέπει να αγνοείτε, είναι ότι συνηθίζετε σιγά-σιγά το άρωμα σας και το μυρίζετε όλο και λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ψεκάζετε όλο και περισσότερο. Η ποσότητα πρέπει να παραμένει πάντα η ίδια. Μάθετε τον σωστό τρόπο, ώστε να διατηρήσετε ανέπαφο, άλλο ένα όπλο ανάδειξης της θηλυκότητας σας ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό.

  • Χρησιμοποιήστε ουδέτερα σαπούνια που δεν καλύπτουν και δεν καταπολεμούν το άρωμα σας.
  • Μην ψεκάζετε άρωμα σε ξηρό δέρμα. Εξατμίζεται πιο γρήγορα όταν βρίσκεται πάνω σε ξηρή επιφάνεια, για αυτό πριν τη χρήση απλώστε μία λοσιόν χωρίς άρωμα.
  • Βάλτε το άρωμά σας από κάτω προς τα πάνω, πάνω στα σημεία πίεσης. Σε αυτά τα σημεία το αίμα βρίσκεται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος με αποτέλεσμα να το ζεσταίνει κάνοντας την μυρωδιά να εντείνεται. Ξεκινώντας από το εσωτερικό των αστραγάλων, συνεχίζετε πίσω από τα γόνατα, στο εσωτερικό των καρπών, το ντεκολτέ και τέλος πίσω από τα αυτιά. Μόλις αρχίσει να εξατμίζεται θα δημιουργηθεί ένα πέπλο του αγαπημένου σας αρώματος γύρω σας.
  • Ποτέ μην ψεκάζετε στα ρούχα σας. Τα ρούχα απορροφούν το άρωμα και η μυρωδιά, καθώς και οι λεκέδες που αφήνουν, είναι πολύ δύσκολο να βγει. Όσον αφορά την παλιά συμβουλή του να ψεκάζουμε στον αέρα και απλά να περνάμε ανάμεσα αναρωτηθείτε πόσα χρήματα μπορείτε να πετάξετε; Το μεγαλύτερο τμήμα πάει στον αέρα και όχι πάνω σας.
  • Καλό είναι τα πιο βαριά και πικάντικα αρώματα να φυλάγονται για τις βραδινές εξόδους, ενώ το πρωί να προτιμούνται τα πιο ανάλαφρα. Αν πάλι δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την αγαπημένη σας πικάντικη μυρωδιά ούτε λεπτό, τότε το πρωί τουλάχιστον αντικαταστήστε την με την αρωματική λοσιόν της αντίστοιχης σειράς.
  • Απλώστε με προσοχή. Είναι χειρότερο το άρωμά σας να μυρίζει πολύ έντονα, παρά να μην μυρίζει καθόλου. Για αισθητικούς λόγους, μόνο εσείς και ο άνθρωπος που θα κάθεται δίπλα σας θα πρέπει να το μυρίζετε. Άλλωστε, αυτό είναι το ζητούμενο. Ο αγαπημένος σας να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται, κι αν αυτό το κάνει το άρωμα σας, τότε τόσο το καλύτερο.