Ποια μάσκαρα είναι κατάλληλη για μένα;

Ποια μάσκαρα είναι κατάλληλη για μένα;

Ο make-up artist Γιάννης Σίσκος, «διαχωρίζει» τις μάσκαρα και κάνει πιο εύκολη την επιλογή και πιο σωστή τη χρήση τους.

«Για να επιλέξετε μάσκαρα» λέει ο Γιάννης Σίσκος «αρκεί να σκέφτεστε τι αποτέλεσμα θέλετε να έχετε στις βλεφαρίδες σας και να κοιτάξετε τα βουρτσάκια στις μάσκαρα που σκέφτεστε να αποκτήσετε».

▪ Η μάσκαρα με το χοντρό βουρτσάκι είναι ιδανική για διαχωρισμό και έμφαση στο μήκος των βλεφαρίδων.
▪ Η μάσκαρα με το λεπτό, κοντότριχο βουρτσάκι είναι ιδανική για εντυπωσιακό όγκο στις βλεφαρίδες και έντονο χρωματικό αποτέλεσμα. Το ειδικά μελετημένο βουρτσάκι είναι ιδανικό για κοντές και άτονες βλεφαρίδες, όπου δε «φτάνει» το ογκώδες βουρτσάκι, καθώς μπορεί να φτάσει πολύ κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων.

Όσο για τη χρήση της εξηγεί: «Εφαρμόζουμε τη μάσκαρα ξεκινώντας από τις ρίζες των βλεφαρίδων, πιέζοντας και τραβώντας προς τα έξω, ώστε να δώσουμε όγκο και μήκος. Μπορούμε να επαναλάβουμε σε πολλές στρώσεις για πιο έντονο αποτέλεσμα».

«Ένα έξτρα tip που πρέπει να γνωρίζετε» λέει «είναι ότι σε μεγάλες ηλικίες και για πιο γλυκό αποτέλεσμα προτιμούμε μάσκαρα σε καφέ ή blueblack αποχρώσεις».

Στη σειρά Κορρές Χρώμα, η μάσκαρα Προβιταμίνη Β5 & Ρύζι δίνει μήκος και η μάσκαρα Έλαιο Αβησυνίας όγκο χάρη στο ειδικά μελετημένο βουρτσάκι που ανατρέπει τη λογική ογκώδης βούρτσα = ογκώδες αποτέλεσμα. Το σχήμα του έχει αναπτυχθεί, ώστε ο όγκος να επιτυγχάνεται μέσω της κυματιστής τρίχας που επιτρέπει μεγαλύτερη ποσότητα μάσκαρα, του συνολικού αριθμού τριχών ανά γύρισμα, αλλά και του μικρού μήκους κάθε τρίχας που αφήνει το βουρτσάκι να γεμίσει ομοιόμορφα τις βλεφαρίδες.