Κάντε τα χείλη σας πλούσια

Κάντε τα χείλη σας πλούσια

Για να πετύχετε απαλή, κομψή εμφάνιση για ανεπιτήδευτη ομορφιά και φυσική λάμψη εμπιστευθείτε τη σειρά Lip Glow της Burberry Beauty.

Μία κομψή χρωματική παλέτα που διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα σε φωτεινά μάτια και κομψά χείλη με νέες αποχρώσεις στη σειρά Lip Glow της Burberry Beauty εξασφαλίζει την κυριαρχία των χειλιών στην εμφάνιση σας.

Η προσθήκη τριών νέων αποχρώσεων Lip Glow στη συλλογή Burberry Beauty, εμπνευσμένες από την κλασική χρωματική παλέτα της καμπαρντίνας –οι Nude Gold No.15, Ruby No. 16 και Bright Plum No. 17- συνδυάζονται με την Sheer Eye Shadow που δίνει λάμψη από πέρλες και είναι εμπνευσμένη από τη βραδινή συλλογή ρούχων.

Η απόχρωση Lip Glow που θα επιλέξετε αντανακλά το φως για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων χειλιών, αφήνει τα χείλη λεία να λάμπουν με φυσικές ανταύγειες, περιέχει ελαφριά έλαια χαρίζουν ρευστότητα και άνεση και χάρη στην καθαρή υφή και τις χρωστικές ουσίες του σας δίνει λείο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα σας προστατεύει καθώς η κεραμική σύνθεση αναδημιουργεί και αναδομεί και οι λεπτές γραμμές γεμίζουν εσωτερικά, ενώ τα χείλη ενυδατώνονται φυσικά.