Επιλέξτε το σωστό βουρτσάκι μάσκαρα για σέξι βλεφαρίδες με τις συμβουλές της make up artist Φωφώς Σγόντζου

Επιλέξτε το σωστό βουρτσάκι μάσκαρα για σέξι βλεφαρίδες με τις συμβουλές της make up artist Φωφώς Σγόντζου

Ανοιγοκλείστε τις βλεφαρίδες σας με στυλ, έχοντας το αποτέλεσμα που θέλετε.

«Τις περισσότερες φορές το βουρτσάκι παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, παρά η σύνθεση» λέει η make-up artist Φωφώ Σγόντζου αναφερόμενη στις μάσκαρα. «Είναι λογικό, αν αναλογιστείτε ότι υπάρχουν τόσο πολλά διαφορετικά βουρτσάκια, τα οποία προφανώς καλύπτουν τα θέλω μας σε σχέση με το τι θέλουμε να δώσουμε ακριβώς στις βλεφαρίδες».

«Τo βουρτσάκι που δεν έχει τρίχες, αλλά έχει πλαστικές απολήξεις δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και λίγο πιο διακριτικές βλεφαρίδες. Ξεχωρίζει αρκετά τις δικές μας βλεφαρίδες και είναι κατάλληλη για πρωινό look» σημειώνει η Φωφώ.

«Το πολύ χοντρό τρίχινο βουρτσάκι, δίνει πυκνές, χοντρές, πλούσιες βλεφαρίδες» λέει η Φωφώ και συμπληρώνει «Αυτές είναι οι αγαπημένες μου».

«Το βουρτσάκι που είναι πάρα πολύ λεπτό και κάπως γυρτό με καμπύλη, κάνει τις βλεφαρίδες πολύ μακριές, γιατί τις πιάνει από τη ρίζα, από πολύ μέσα. Μοιάζει αρκετά με τσατσάρα. Το σχήμα του πιάνει το σχήμα της βλεφαρίδας και μπορεί να έχει ή να μην έχει τρίχες» εξηγεί η Φωφώ.

«Το βουρτσάκι που είναι σχεδόν σπιράλ –με λίγο πιο κοντές και λίγο πιο μακριές τρίχες εναλλάξ- έχουν συνήθως χρώμα και έχουν αυτό το σχήμα για να πιάνουν όλες τις βλεφαρίδες».

«Οτιδήποτε βρείτε σε χοντρό βουρτσάκι –με τρίχα ή χωρίς- δίνουν πολύ έντονο αποτέλεσμα. Αν αυτό το βουρτσάκι είναι και λίγο γυριστό σαν να το έχουμε γυρίσει μόνες μας, τότε δίνει πολύ γυριστές βλεφαρίδες, που πάνε μέχρι επάνω! Αυτές που σπάνε είναι για να βάφουμε από τη ρίζα κι έξω, οπότε ουσιαστικά μακραίνει περισσότερο τις βλεφαρίδες. Αν είναι και χοντρό το αποτέλεσμα είναι πολύ γεμάτο» λέει η Φωφώ.

«Τέλος, να σημειώσω ότι οι μάσκαρα που έχουν μέσα στη σύνθεση τους exte βλεφαρίδων, προσδίδουν περισσότερο όγκο, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή, ώστε να κατανεμηθούν σωστά και ομοιόμορφα τα τριχάκια. Σε διαφορετική περίπτωση δεν δίνουν ενιαία εικόνα».