Δημιουργήστε τα μαλλιά του fashion show της Victoria Beckham

Δημιουργήστε τα μαλλιά του fashion show της Victoria Beckham

Αποκτήστε τα ολόισια μαλλιά που δημιούργησε η Redken για την Victoria Beckham.

O Guido, ο Creative Consultant της Redken δημιούργησε ένα sleek, μινιμαλιστικό στυλ στα μαλλιά για το show της Victoria Beckham για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012 στη Νέα Υόρκη. Κάθε στυλ είχε ένα αμβλύ, ομοιόμορφο φινίρισμα που έδινε εξαιρετικά μοντέρνα εμφάνιση στο τελικό look.

«Αυτό είναι ένα απλό στυλ που στην πραγματικότητα γίνεται πολύ glamorous όταν φοριέται με τα σέξι ρούχα της Victoria, και έχει διπλή αποστολή: να απογειώσει τη συλλογή και ταυτόχρονα να κρατήσει το look λίγο πιο 'ήσυχο'. Δουλέψαμε ώστε τα μαλλιά κάθε κοριτσιού να γίνουν απαλά και ολόισια χωρίς ψεγάδια –μπορείς να το πετύχεις αυτό αν τα δουλέψεις πολύ και σωστά. Τα μαλλιά στη Νέα Υόρκη αντανακλούν αυτό που συνηθίζω να αποκαλώ Αμερικάνικο μινιμαλισμό. Τα στυλ όπως αυτό δεν είναι πολύπλοκα συνήθως, αλλά αντικατοπτρίζουν μία απλή ομορφιά που πιστεύω ότι ταιριάζει υπέροχα εδώ» λέει ο Guido.

Για να δημιουργήσετε το look ακολουθήστε 4 απλά βήματα με τα προϊόντα της Redken:

  1. Ξεκινώντας με τα μαλλιά κομμένα τελείως ευθεία με ένα αμβλύ φινίρισμα, προσθέστε 02 satinwear blow-dry lotion να προστατεύσετε και να μαλακώσετε τα μαλλιά, καθώς τα στεγνώνετε με το πιστολάκι.
  2. Δημιουργήστε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και δουλέψτε τα με το σίδερο μέχρι να γίνουν τελείως ίσια.
  3. Προσθέστε μία γενναιόδωρη ποσότητα του shine flash 02 glistening mist για ένα γυαλιστερό φινίρισμα, και πιάστε τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά.
  4. Χρησιμοποιήστε ποσότητα ίση με μια κουταλιά hardwear 16 gel για να κρατήσετε κάτω το μπροστινό σημείο του στυλ και να δώσετε επιπλέον υγρό φινίρισμα και περισσότερη υφή.


Τα προϊόντα Redken θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια.