Αποκτήστε το στυλ Modern Nostalgia στα μαλλιά

Αποκτήστε το στυλ Modern Nostalgia στα μαλλιά

Ακολουθήστε τις συμβουλές του Global Ambassador του Pantene Pro-V Sam McKnight για να αποκτήσετε το look του show των DSquared2.

•Ξεκινήστε με φρεσκολουσμένα και ενυδατωμένα μαλλιά χρησιμοποιώντας Pantene Pro-V Aqua Light Shampoo και Conditioner. Για επιπλέον ενίσχυση, χρησιμοποιήστε το Pantene Pro-V Aqua Light Spray Conditioner. Η σειρά Aqua Light προσφέρει στα μαλλιά σας φροντίδα χωρίς να τα βαραίνει και είναι ιδανική για χαλαρά, αέρινα στιλ.

•Στη συνέχεια, στεγνώστε τα μαλλιά σας με μία πετσέτα και εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά τον αφρό Pantene Pro-V για Πλούσιο Όγκο. Πριν χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι για να στεγνώσετε πλήρως τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να δώσετε σχήμα στα μαλλιά.

•Εάν τα μαλλιά σας είναι εντελώς ίσια, αφού τα χωρίσετε σε τούφες 3-4 εκατοστών, χρησιμοποιήστε ψαλίδι για μπούκλες μεσαίας διαμέτρου, προκειμένου να δημιουργήσετε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά σας.

•Στη συνέχεια, ψεκάστε κάθε τμήμα με το Pantene Pro-V Classic Care Hairspray για να δώσετε ένα επιπλέον κράτημα και δουλέψτε με το ψαλίδι, τυλίγοντας τα μαλλιά προς διάφορες, τυχαίες κατευθύνσεις κρατώντας το ψαλίδι για μερικά δευτερόλεπτα στην κάθε τούφα.

•Έπειτα, ανοίξτε τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα ανομοιόμορφο, φυσικό look, με μία «festival» αίσθηση.

•Ολοκληρώστε το χτένισμα ψεκάζοντας το Pantene Pro-V Classic Care Hairspray σε όλο το κεφάλι, για δυνατό κράτημα που δε βαραίνει τα μαλλιά και θα σταθεροποιήσει τους φυσικούς κυματισμούς των μαλλιών σας. Και αν θέλετε να δώσετε μία επιπλέον διάθεση στο look, όπως έκανε ο Global Ambassador του Pantene Pro-V Sam McKnight για την επίδειξη μόδας, τότε προσθέστε ένα extension σε φωτεινό, «τρελό» χρώμα.