Τα προϊόντα styling είναι όπως τα μπαχαρικά: Χρειάζονται αλλά πρέπει να προσέχουμε την υπερβολή τους

Τα προϊόντα styling είναι όπως τα μπαχαρικά: Χρειάζονται αλλά πρέπει να προσέχουμε την υπερβολή τους

Η hair stylist Ντίνα Τρούσσα «μετράει» τα προϊόντα styling για σας.

«Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα styling, γιατί είναι πιο δύσκολο το να δουλευτούν τα μαλλιά και το αποτέλεσμα βαραίνει» λέει η hair stylist Ντίνα Τρούσσα. «Τα μαλλιά πρέπει να έχουν ένα πολύ ωραίο κόψιμο και ένα το πολύ δύο προϊόντα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για να το αναδεικνύουνε» μας υποδεικνύει η Ντίνα και συμπληρώνει «όταν φορτώνουμε τα μαλλιά με τρία ή τέσσερα προϊόντα, το αρχικό στυλ χάνεται και τα μαλλιά βαραίνουν».

Προτιμήστε ένα ή δύο προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας, -ένα στην αρχή όταν τα μαλλιά σας είναι ακόμα νωπά και ένα για το τέλος, όταν δηλαδή τα έχετε στεγνώσει.

·Για άγρια ή μαλλιά με μπούκλες, το αρχικό προϊόν θα πρέπει να είναι gel ή λοσιόν για να τα μαλακώσει και να δώσει ήπιο κράτημα. Το τελικό - αφού έχετε στεγνώσει τα μαλλιά σας - πρέπει να είναι gloss ή pomade για να δώσει λάμψη.
·Τα λεπτά και άτονα μαλλιά χρειάζονται προϊόντα με πολυμερή -όπως ο αφρός για όγκο- που ανασηκώνει τα μαλλιά από την ρίζα. Το χτένισμα μπορεί να σφραγιστεί με gel ή ένα ελαφρύ hairspray.