Μοναδική προσφορά αποκλειστικά για τις Queens, για ολόισια μαλλιά από την Angelopoulos Hair Company

Μοναδική προσφορά αποκλειστικά για τις Queens, για ολόισια μαλλιά από την Angelopoulos Hair Company

Άλλο ένα προνόμιο για τις αναγνώστριες του Queen.gr που αγαπούν την ομορφιά και κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν.

Αν θέλατε να κάνετε την Brazilian Keratin Treatment, αλλά είχατε ενδοιασμούς για το οικονομικό και μόνο, μπορείτε να αναθεωρήσετε. Τα ολόισια μαλλιά που ονειρεύεστε κάθε στιγμή μπορούν να γίνουν πραγματικότητα σε μία τιμή έκπληξη, αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Queen.gr και του Fashionlove.gr.

Στα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company, όπου εφαρμόζεται η Brazilian Keratin Treatment, αρκεί να πείτε ότι την είδατε στο site μας και η τιμή της θα πέσει πολύ μόνο για σας. Η τιμή της τεχνικής-θεραπείας κυμαίνεται από 300-350€ ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας, αλλά στην περίπτωση των αναγνωστριών μας κατεβαίνει στην τιμή των 90€!

Δεν υπάρχει πλέον, κανένας λόγος να μην έχετε πάντα καλοχτενισμένα ίσια μαλλιά. Θυμηθείτε ότι η Brazilian Keratin Hair Treatment ισιώνει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά, προσθέτοντας κερατίνη στην τρίχα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα-φριζαρισμένα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και γεμάτα υγεία. Δεν έχετε να φοβάστε, λοιπόν, μήπως καταστρέψετε τα μαλλιά σας όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές. Ακριβώς το αντίθετο! Κι όταν αυτό το όφελος συνδυάζεται με την τιμή των 90€, αντί 300€, τότε δεν σας σταματάει τίποτα.

Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας, επιλέξτε το κομμωτήριο Angelopoulos Hair Company που σας εξυπηρετεί και αφεθείτε στα χέρια τους για να ζήσετε το όνειρο.

www.angelopouloshair.com