Αποκτήστε το look των μαλλιών για το show του Antonio Marras A/W’12 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Αποκτήστε το look των μαλλιών για το show του Antonio Marras A/W’12 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Ζήστε ένα «υπέροχο όνειρο» που έρχεται από το Μιλάνο και θα το δημιουργήσετε μόνες σας με τη βοήθεια της Wella Professionals.

Ο Global Ambassador Care & Styling της Wella Professionals Eugene Souleiman, δημιούργησε το look των μαλλιών για το show του Antonio Marras A/W'12 της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, που έμοιαζε με αιθέριο, ανάλαφρο όνειρο. Όπως είπε ο Eugene Souleiman, είχε στόχο να χαρίσει ένα άγγιγμα ελαφρότητας που θα ισορροπούσε την όμορφη, πλούσια συλλογή.

«Ο Antonio έχει πάντα μία ισχυρή αφηγηματική στις συλλογές του, σαν ένα όμορφο όνειρο το οποίο ήθελα να παρατείνω και να αποτυπώσω την ποιότητά του στο look των μαλλιών. Ήθελα τα μαλλιά να έχουν μία ρομαντική, ανάλαφρη αίσθηση, σχεδόν σαν να είναι εντελώς φυσικά, με μία ποιοτική υφή», ανέφερε ο Eugene. «Υπήρχε επίσης μία αίσθηση από Ασία στη συλλογή, με την κλασσική ασιατική χρωματική παλέτα με μαύρο, κόκκινο και χρυσό, η οποία έδωσε μία ελαφρά αίσθηση 'γκέισας'
στα μαλλιά», προσέθεσε ο Eugene.

Αποκτήστε το look μόνες σας:

Λούστε και ενυδατώστε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας το Wella Professionals Enrich Σαμπουάν και Conditioner.
•Στεγνώστε τα μαλλιά με το πιστολάκι και απλώστε το Wella Professionals Ocean Spritz στις ρίζες. Στεγνώστε τα μαλλιά προς τα πίσω, μακριά από το πρόσωπο. Το Ocean Spritz αφαιρεί όση υγρασία έχει παραμείνει στα μαλλιά, αφήνοντάς τα ανάλαφρα, με κίνηση και μία αέρινη αίσθηση.
•Στη συνέχεια, εφαρμόστε το ψαλίδι ισιώματος σε όλο το μήκος των μαλλιών για να δημιουργήσετε μία σχεδόν στατική αίσθηση.
•Αφήστε τα μαλλιά να πέσουν προς τα κάτω, δημιουργώντας μία φυσική χωρίστρα στο κέντρο, χτενίστε τα προς τα πίσω και πιάστε τα σε μία χαλαρή αλογουρά με ένα λαστιχάκι μαλλιών.
•Μόλις δημιουργήσετε την αλογοουρά, αφήστε την να πέσει προς τα κάτω για να σχηματίσει όγκο.
Στριφογυρίστε την αλογοουρά και τυλίξτε την γύρω από τον εαυτό της δένοντάς την σε κόμπο, περάστε τα υπόλοιπα μαλλιά μέσα από τον κόμπο και στερεώστε τον με τσιμπιδάκια μαλλιών.
•Με τα δάχτυλά σας, κάνετε τον κόμπο λίγο πιο ανάλαφρο και στη συνέχεια, με το πιστολάκι κατευθύνετε τα μαλλιά από το πίσω μέρος του κεφαλιού προς τα εμπρός ενώ συγχρόνως, απλώνετε στα μαλλιά το Wella Professionals Stay Essential Hairspray σύμφωνα με την κατεύθυνση του αερά από το πιστολάκι.
•Για το show, ο Eugene ολοκλήρωσε το look ψεκάζοντας με το Wella Professionals Stay Essential Spray περνώντας το πάνω σε όλο το χτένισμα.