5 αλήθειες για τον βραδινό καθαρισμό της επιδερμίδας

5 αλήθειες για τον βραδινό καθαρισμό της επιδερμίδας

Μην βαριέστε! Είναι βασικό να κοιμηθείτε με καθαρό και ενυδατωμένο πρόσωπο.

1. Αγγίζοντας το πρόσωπό σας όλη μέρα, χωρίς να το θέλετε πάντα, κάνετε το πρόσωπό σας μία από τις πιο βρώμικες περιοχές στο σώμα σας. Είναι σημαντικό να καθαρίζετε το δέρμα για να αποφευχθεί η εξάπλωση των βακτηρίων της ακμής που μπορεί να προκαλέσει έξαρση.

2. Ο καθαρισμός του δέρματος σας τη νύχτα θα μειώσει τη λιπαρότητα και την πιθανότητα για να προκληθεί ακμή, καθώς τα βακτηρίδια αναπτύσσονται στο εσωτερικό των πόρων. Ο καλός καθαρισμός σημαίνει λιγότερα σπυράκια και λιγότερα σημάδια!

3. Το δέρμα σας επανορθώνει μόνο του τη νύχτα ότι ζημιά έχει γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γι' αυτό η αφαίρεση του μακιγιάζ δίνει στο δέρμα σας μια καθαρή επιφάνεια για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης νύχτας, ώστε να πετύχετε τη μέγιστη απορρόφηση των δραστικών συστατικών.

4. Ενώ κοιμάστε, το δέρμα σας είναι σε κατάσταση ηρεμίας που επιτρέπει να αναγεννηθεί. Για να πετύχετε τα καλύτερα αντιγηραντικά αποτελέσματα, καθαρίστε το δέρμα σας με ένα απαλό sulfate-free καθαριστικό ή ένα καθαριστικό με AHA / BHA και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε έναν υψηλής απόδοσης ορό και ενυδατική κρέμα.

5. Η υγρασία εξατμίζεται από το δέρμα όλη την ημέρα, κι έτσι με το πλύσιμο της επιδερμίδας σας και την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας τη νύχτα εξασφαλίζετε ότι θα παραμείνει γεμάτο υγρασία και ενυδατωμένο.