Και οι τρεις είναι υπέροχες

Και οι τρεις είναι υπέροχες

Το μυστικό για την υγιή εμφάνιση των μαλλιών βρίσκεται στην περιποίηση και το Pantene Pro-V το ξέρει.

Μη γελιέστε! Ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι σε καλή κατάσταση, υπάρχουν παράγοντες όπως είναι το styling και οι καιρικές συνθήκες που τα ταλαιπωρούν. Εκτός, λοιπόν, από τα δύο πρώτα βήματα του καθαρισμού και της ενυδάτωσης, που είναι απαραίτητα για τη φροντίδα τους και πριν φτάσετε στο τέταρτο που έχει να κάνει με την προστασία, υπάρχει το τρίτο βήμα της εντατικής περιποίησης.

Η χρήση της μάσκας μαλλιών, μία φορά την εβδομάδα, προσφέρει εντατική περιποίηση και βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας. Εσείς διαλέξτε τη σωστή Mάσκα Pantene Pro-V με βάση τον τύπο της τρίχας: Εντατικής Αναδόμησης 2 λεπτών για κανονική-χονδρή τρίχα, Έντονης Λάμψης 2 λεπτών για λεπτή τρίχα και Επανόρθωσης Φθοράς 2 λεπτών για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες, και εφαρμόστε την σύμφωνα με τις οδηγίες του Hair Stylist & Πρεσβευτή του Pantene Pro-V, Χρήστου Καλλανιώτη:

  • Χρησιμοποιείτε τη μάσκα που ταιριάζει στη δομή της τρίχας σας μία φορά την εβδομάδα.
  • Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε από λίγα λεπτά μέχρι και όλη τη νύχτα, ανάλογα με την κατάσταση των μαλλιών σας.
  • Απλώνετε τη μάσκα σε όλο το κεφάλι, ξεμπερδεύοντας τα μαλλιά σας με μια αραιή χτένα, αργά ώστε να αποφεύγετε το σπάσιμο της τρίχας.
  • Για περισσότερη ενυδάτωση αφήστε τη μάσκα περίπου 10-15 λεπτά, εξασφαλίζοντας έτσι μία απόλυτα σωστή περιποίηση και φροντίδα.