Αισθανθείτε γυναίκα στο Shop

Αισθανθείτε γυναίκα στο Shop

Ζήστε το! More Than A Woman @ Concept Store Shop.

Ειδικά για τη σημερινή γιορτή το concept store SHOP Ερμού 112A σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα του περιοδικού OZON Raw, οργανώνει ένα πρωτότυπο event, το More Than A Woman, όπου έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε δωρεάν υπηρεσίες περιποίησης μέσα από ειδικά corners ομορφιάς και απίστευτες εκπτώσεις σε όλες τις νέες συλλογές του καταστήματος.

Φυσικά, το event είναι για γυναίκες! Πιο συγκεκριμένα, αν επισκεφθείτε το concept store SHOP σήμερα από τις 14.00 έως στις 22.00 το βράδυ, θα έχετε στη διάθεση σας δωρεάν μια σειρά υπηρεσιών όπως hair styling από τη MOD'S HAIR, make up από τη ΜAC, nails treatment από τα NYXI – NYXI. Παράλληλα θα γευτείτε τις αγαπημένες σας μπάρες δημητριακών ολικής αλέσεως FITNESS® Bars, απολαυστικούς φυσικούς χυμούς KΑΜΠΟΣ ΧΙΟΥ, καθώς και να δοκιμάσετε το νέο λικέρ PATRON XO CAFE!

Κι επειδή τα τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας, είμαστε όλες οι γυναίκες, θα έχετε ειδική έκπτωση για τις αγορές σας σε γυναικεία είδη του concept store SHOP, στις νέες συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012, αντίστοιχη της ηλικίας σας, επιδεικνύοντας απλά την αστυνομική σας ταυτότητα! Μη φοβάστε να αποκαλύψετε την ηλικία σας π.χ. αν είστε 30 χρόνων θα έχετε έκπτωση 30% στις αγορές σας – το ανώτατο όριο έκπτωσης είναι 40%, οπότε αν είστε πιο πάνω κρύψτε το!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης More Than A Woman θα εγκαινιαστεί η έκθεση Fashion Bloggers United, όπου 8 γυναίκες fashion bloggers θα φωτογραφίσουν την αγαπημένη τους γυναίκα για το 2012 και θα την παρουσιάσουν στον χώρο του concept store SHOP. Η έκθεση Fashion Bloggers United θα διαρκέσει μία εβδομάδα.