Clinique: Η απολέπιση έγινε πιο άνετη

Clinique: Η απολέπιση έγινε πιο άνετη

Δερματολόγοι σχεδίασαν τις νέες συνθέσεις των Clarifying Lotion, ώστε να έχετε στο σπίτι επαγγελματικά αποτελέσματα καθημερινά.

H επιδερμίδα σας επιβαρύνεται με όλο και περισσότερα σήμερα: περισσότερη ρύπανση, βαριά κλίματα, αλλεργίες και πάντα-παρούσα η φυσική διαδικασία γήρανσης. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν φθορά στην επιδερμίδα, ευαισθησία και αλλεργίες επηρεάζοντας αρνητικά στη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας για ανανέωση. Σαν αποτέλεσμα, η επιδερμίδα μπορεί να γίνει πιο τραχιά και θαμπή. Στόχος σας είναι να την βοηθήσετε να απομακρύνει τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα αποκαλύπτοντας μια πιο υγιή, καθαρή όψη της κι αυτό μπορείτε να το πετύχετε μόνες σας με τη βοήθεια της Clinique και των νέων Clarifying Lotion.

Σχεδιάστηκαν από δερματολόγους και είναι διαθέσιμες σε τέσσερις συνθέσεις. Η νέα σύνθεση έχει εμπλουτιστεί με υδατικούς παράγοντες όπως Υαλουρονικό Οξύ, Γλυκερίνη και Trehalose για να κάνουν την απολέπιση πιο άνετη και να διατηρήσουν αλλά και να ενδυναμώσουν την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας. Βαθμιαία επίπεδα Σαλικυλικού Οξέος, βοηθούν την απολέπιση μέσω της απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων, ενισχύοντας την παραγωγή νέων κυττάρων.


Έχουν σχεδιαστεί να χρησιμοποιούνται δύο φορές την ημέρα με το Σύστημα Περιποίησης 3-Step της Clinique. Μετά τον καθαρισμό με το σαπούνι σε στερεή ή υγρή μορφή, περάστε με ένα βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Κάθε απαλό πέρασμα απομακρύνει τους ρύπους, το σμήγμα και τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα ώστε η επιδερμίδα να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Συνεχίστε με την Dramatically Different Moisturizing Lotion ή Gel. Μετά από κάθε χρήση, οι πόροι φαίνονται πιο μικροί, οι λεπτές γραμμές είναι λιγότερο ορατές και ο χρωματικός τόνος πιο ομοιόμορφος και αναζωογονημένος.

Στην πραγματικότητα, κάθε Clarifying Lotion, έχει μια ειδική σύνθεση με εξατομικευμένο επίπεδο Σαλικυλικού Οξέος για να διασφαλίσει τη μέγιστη, εξατομικευμένη απολέπιση για κάθε τύπο επιδερμίδας . Επιλέξτε τη σύνθεση της Clarifying Lotion που σας ταιριάζει :
Τύπος 1: Ξηρή έως Πολύ Ξηρή
Τύπος 2: Ξηρή έως Μικτή
Τύπος 3: Ξηρή έως Λιπαρή
Τύπος 4: Λιπαρή