Τα «it-tips» του Rouge In Love

Τα «it-tips» του Rouge In Love

Το κραγιόν της Lancôme με τις τρεις χρωματικές οικογένειες έχει τα δικά του μυστικά εφαρμογής.

Για το πρωί, για το απόγευμα και για το βράδυ. Για όλες τις ώρες της ημέρας υπάρχει η κατάλληλη απόχρωση κραγιόν στα Rouge In Love της Lancôme. Ανάμεσα στις 24 αποχρώσεις τους θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει και η λεπτή του υφή θα σας κερδίσει. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις και δημιουργήστε τις δικές σας tailor made αποχρώσεις ακολουθώντας τα αντίστοιχα tips:

Jolis Matins: Για να απλώσετε ένα πέπλο φωτός στα χείλη, διάφανο και λαμπερό απλώστε τις αποχρώσεις της σειράς ταμπονάροντας με τα δάχτυλα. Είναι ένας πολύ απλός και εύκολος τρόπος που δίνει ένα ανάλαφρο, δροσερό αποτέλεσμα που ταιριάζει στα πρωινά σας.

Boudoir Time: Αναμίξτε τις αποχρώσεις της οικογένειας για να δημιουργήσετε τη δική σας. Για παράδειγμα, για να πετύχετε ένα φρέσκο και λαμπερό αποτέλεσμα, συνδυάστε το Rose Boudoir με το Violette Coquette και προσθέστε μία μικρή δόση του Rose The. Θα αποκτήσετε αμέσως μία υγιή λάμψη.

Tonight is My Night: Παίξτε με τις αντιθέσεις τοποθετώντας μία ανοιχτότερη απόχρωση στο κέντρο των χειλιών, ώστε να τα κάνετε να φαίνονται πιο γεμάτα. Για ένα πιο σοφιστικέ εφέ, με πιο έντονο χρώμα, απλώστε το με πινελάκι ξεκινώντας από τις γωνίες των χειλιών. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτα σέξι για να αλλάξει τις νύχτες σας.