7 βήματα για ένα δυναμικό look

7 βήματα για ένα δυναμικό look

Ακολουθήστε τα βήματα και αποκτήστε τo look Bold Minimalism, όπως το βλέπει η Pat McGrath, Global Creative Design Director της Max Factor, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

  1. Δημιουργήστε μία βάση με νεανική εμφάνιση με το Max Factor Ageless Elixir 2 in 1 Foundation + Serum.
  2. Τονίστε τα ζυγωματικά σας με το Max Factor Bronzing Powder στην Bronze απόχρωση, εφαρμόζοντας κάτω από τα μήλα και απλώνοντας προς τη γραμμή των μαλλιών.
  3. Εφαρμόστε τη Max Factor Colour Effect Mono Eyeshadow σε απόχρωση White Satin στο καπάκι του ματιού, απλώνοντας ομοιόμορφα.
  4. Δημιουργήστε μία λεπτή γραμμή στο πάνω και κάτω βλέφαρο με το Max Factor Liquid Effect Pencil σε Brown Blaze απόχρωση.
  5. Για να ολοκληρώσετε το make-up των ματιών εφαρμόστε τη Max Faxtor Earth Spirits Eyeshadow σε Burnt Bark με τη χρήση ενός μικρού πινέλου για σκιές.
  6. Τα εκφραστικά χείλη αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας αυτού του look. Αρχικά, δημιουργήστε το περίγραμμα των χειλιών με το Max Factor Colour Elixir Lip Liner στην απόχρωση Red Rush και στη συνέχεια, με το Max Factor Colour Elixir Lipstick, στην απόχρωση Ruby Tuesday, απλώστε ομοιόμορφα το πλούσιο χρώμα στα χείλη σας.
  7. Ταιριάξτε τα έντονα χείλη με το Max Factor Max Effect Mini Nail Polish στην απόχρωση Ruby Tuesday.