Μία αλλιώτικη κρέμα

Μία αλλιώτικη κρέμα

Αν προτιμάτε την αποτρίχωση με κρέμα κάντε την σωστά.

  • Εφαρμόστε την κρέμα απευθείας στο δέρμα με την σπάτουλα, χωρίς να έχει μεγάλο πάχος, απλώνοντας ομοιόμορφα για να καλύψετε όλες τις τρίχες.
  • Χρησιμοποιήστε τη σπάτουλα για να αφαιρέσετε τη μεγαλύτερη ποσότητα της κρέμας και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό και σκουπίστε απαλά.
  • Αν χρησιμοποιείτε την Αποτριχωτική Κρέμα Ντους Veet, εφαρμόστε την πριν μπείτε στο ντους, για να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι στεγνό κατά την εφαρμογή και ότι το προϊόν έχει απλωθεί ομοιόμορφα πριν έρθει σε επαφή με το νερό. Αφήστε το προϊόν για 1 λεπτό, πλύνετε σχολαστικά τα χέρια σας και, στη συνέχεια, μπείτε στο ντους ως συνήθως και αφαιρέστε το προϊόν μετά από άλλα δύο λεπτά..
  • Κάνοντας ντους να αποφεύγετε να ρίχνετε απευθείας νερό στα σημεία που έχετε εφαρμόσει την κρέμα γιατί θα αρχίσει να ξεπλένεται. Κατά τα άλλα, δεν κινδυνεύει να φύγει γιατί η κρέμα περιέχει ένα ειδικό συστατικό – το ίδιο που χρησιμοποιείται στις αδιάβροχες μάσκαρες – το οποίο βοηθά το προϊόν να απωθεί το νερό και να συνεχίζει τη δράση του ενώ κάνετε ντους.

«Τα πόδια σας πρέπει να είναι πάντα όμορφα, γι' αυτό περιποιηθείτε τα με Veet».