Φτιάξτε το δικό σας ντεμακιγιάζ ματιών

Φτιάξτε το δικό σας ντεμακιγιάζ ματιών

Αφήστε τις ημέρες που τα μάτια σας θύμιζαν «ρακούν» πίσω σας με μία εύκολη συνταγή ομορφιάς.

Το μεγαλύτερο όφελος από την πραγματοποίηση αυτής της συνταγής είναι ότι ακυρώνει τις δικαιολογίες που χρησιμοποιείτε για να μην απομακρύνετε το μακιγιάζ σας. Είναι εύκολο, καθώς στην πραγματικότητα, πιθανώς ήδη έχετε όλα όσα χρειάζεστε στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Επίσης, είναι απλό γιατί δεν υπάρχει μαγείρεμα, σύγχυση μέτρησης, ή κάποις μακρύς κατάλογος οδηγιών. Και τέλος, είναι γρήγορο! Σε περίπου ένα λεπτό, μπορείτε να αφαιρέσετε πλήρως κάθε ίχνος της μάσκαρα και eyeliner. Έτσι, δοκιμάστε αυτό το υπέροχο σπιτικό ντεμακιγιάζ και αφήστε τις ημέρες του «ρακούν» πίσω σας.

  • Ρίξτε την αμαμελίδα σε ένα καθαρό μικρό μπουκάλι –μέγεθος ταξιδίου- μέχρι να γεμίσει το μισό. Η αμαμελίδα αποκαθιστά την ισορροπία του pH του δέρματος και απομακρύνει την περίσσεια βρωμιά χωρίς να απομακρύνει από το δέρμα εξ ολοκλήρου τα απαραίτητα έλαια.
  • Ρίξτε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στο μπουκάλι σας με την αμαμελίδα. Πρέπει να είναι σε αναλογία 50/50. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει το δέρμα, αλλά δεν φράζει τους πόρους. Σφίξτε το καπάκι όταν γεμίσει το μπουκάλι.
  • Ανακινήστε καλά το μπουκάλι μέχρι τα δύο συστατικά να έχουν αναμιχθεί καλά. Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι και ρίξτε μερικές σταγόνες από το καινούριο σας ντεμακιγιάζ. Είστε έτοιμες!