Ώρα για καινούριο αντηλιακό

Ώρα για καινούριο αντηλιακό

Δεν είναι η ώρα για οικονομία! Σκεφτείτε την υγεία και την ομορφιά σας.

Καταλαβαίνετε πολύ καλά την ανάγκη να φοράτε αντηλιακό, τώρα ειδικά που ο καιρός έχει φτιάξει και ο ήλιος είναι πάντα έξω! Οι βόλτες αλλά και οι καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη το χρειάζονται. Αν αναρωτιέστε, αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περσινό σας αντηλιακό που δεν έχει τελειώσει, καλύτερα ξεχάστε το.

Η προστασία του αντηλιακού που έχει ανοιχτεί αρκετούς μήνες πριν είναι πολύ μικρότερη από την αντίστοιχη ενός καινούριου αχρησιμοποίητου προϊόντος. Δυστυχώς, έχει εκτεθεί σε παράγοντες που το επηρεάζουν. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες, το οξυγόνο και η υγρασία αλλοιώνουν τη σύνθεση του αντηλιακού.

Οπότε, επιλέξτε ένα καινούριο αντηλιακό που θα καλύπτει τις ανάγκες αντηλιακής προστασίας σας, ακόμα και αν έχετε ευαίσθητο ή και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα, και μην το αποχωρίζετε ποτέ. Στην αντηλιακή σειρά Anthelios της La Roche-Posay, τα προϊόντα προσφέρουν την υψηλότερη αντηλιακή προστασία από τη UVA-UVB ακτινοβολία, και για το λόγο αυτό αποτελεί κυρίαρχη επιλογή και πρόταση 25.000 δερματολόγων σε όλο τον κόσμο.