Nail party Korres και το βάψιμο αρχίζει

Nail party Korres και το βάψιμο αρχίζει

Το χρώμα των νυχιών είναι αδιαμφισβήτητα το νέο αξεσουάρ μόδας και η ανακάλυψη αυτού που μας ταιριάζει κάθε στιγμή είναι διασκέδαση.  

Σήμερα, βάφουμε! Το πιο διασκεδαστικό από όλα όσα κάνουμε για την ομορφιά μας –για πολλές από μας- είναι το βάψιμο των νυχιών. Είναι δημιουργικό, έχει όλα αυτά τα υπέροχα χρώματα να διαλέξουμε, να τα συνδυάσουμε, να τα δοκιμάσουμε, να τα βάψουμε και να τα ξεβάψουμε και να ξεκινήσουμε από την αρχή! Κι όλα αυτά διαδραματίζονται μπροστά μας.

Θυμίζει λίγο τη χαρά που έχουν τα παιδιά όταν ζωγραφίζουν. Σκεφτείτε, πόσο εντυπωσιάζονται όταν ανακαλύπτουν ένα καινούριο χρώμα και με τι ανυπομονησία το προσθέτουν στη ζωγραφιά τους. Κάπως, έτσι, αισθανθήκαμε κι εμείς μπροστά σε όλα τα χρώματα των βερνικιών της Korres.

Ήταν ένα nail party, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να δοκιμάσουμε όποιο χρώμα μας άρεσε από τα ήδη υπάρχοντα, από τα ολοκαίνουρια που προστίθενται στην μόνιμη συλλογή, αλλά και από τα limited edition Κορρές Nail Colour της σεζόν.

Τα best-selling Nail Colour της προηγούμενης σεζόν, τα Lilac και Light Grey, εντάσσονται πλέον στη σταθερή γκάμα της σειράς. Θυμάστε το περσινό καλοκαιρινό limited edition που λατρέψαμε; Ήταν το περσινό αντικείμενο του πόθου, το Vert Amande και εμφανίζεται για καλή μας τύχη και φέτος ανάμεσα στα SS12 Limited Edition Colour που αντλούν έμπνευση από τις αποχρώσεις του ελληνικού καλοκαιρινού ήλιου Bright Yellow, και του γαλάζιου των νησιών Ocean Blue & Azure Blue, της δροσερής Λεβάντας Lavender και των ανθισμένων κήπων Emerald.

Εκτός από αυτές τις έξι αποχρώσεις των SS12 Limited Edition Colour, υπάρχουν τα brand new Nail Colour 2012 με τα υπέροχα Violet 74, Ciel Glacial 81, Tangerine 46, Coral Hibiscus 44, Pink Champagne 07, Peony Pink 04 και Cream White 01 και τέλος, άλλα 25 χρώματα! Ευτυχώς, που η μόδα θέλει πολλά και διαφορετικά χρώματα μαζί, άλλο σε κάθε νύχι ή κάποιο χρώμα να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα δάχτυλα που θα έχουν το ίδιο για να προλάβουμε να φορέσουμε όλα τα Κορρές Nail Colour. Ξεκινήσαμε με πράσινο!