Μαζέψτε τα μαλλιά σας με 8 διαφορετικούς τρόπους

Μαζέψτε τα μαλλιά σας με 8 διαφορετικούς τρόπους

Τα μαζεμένα μαλλιά έχουν ένα ξεχωριστό στυλ και σας δίνουν μία χαρακτηριστική άνεση σε κάθε σας κίνηση.

Σκεφτείτε ανοιχτά και μην περιορίζετε την δημιουργικότητα σας, μένοντας στα απολύτως απλά, όπως η κλασική αλογοουρά ή ένας απλός σφιχτός κότσος.

Για παράδειγμα η αλογοουρά μπορεί να δίνει ένα τελείως διαφορετικό σχήμα στο κεφάλι σας αν δημιουργηθεί με όγκο πίσω και ψηλά, όπως είχε κάνει η Beth Behrs, όπως επίσης, μπορεί να αποκτήσει και μία «δίδυμη αδερφή» και να φτιάξετε όχι μία αλλά δύο ουρές σε άλλα ύψη, όπως έκανε η Stana Katic.

Αν πάλι, μιλήσουμε για πλεξούδες, τότε οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές, όπως έχουμε δει σε πολλές εμφανίσεις των celebrity. Η πλεξούδα που έρχεται στο πλάι επάνω στον ώμο μπορεί να είναι πλεξούδα μόνο στο τελείωμα της, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά να είναι πιο ελεύθερα, όπως έκανε η Maria Menounos.

Υπάρχει, πάντα το αγαπημένο στεφανάκι που μπορεί να πηγαίνει γύρω από το κεφάλι στην κορυφή του, όπως αυτό της Mandy Moore, ή να περνάει ακριβώς πάνω από το μέτωπο, όπως της Perrie Edwards.

Σε περίπτωση που θέλετε μεν να τα μαζέψετε άλλα χωρίς πολλά σχέδια, μπορείτε να τα πιάσετε όσο πιο απαλά γίνεται, -που δίνει και την αίσθηση του ανεπιτήδευτου-, λίγο πιο σφιχτά όπως έκανε η Kylie Minogue ή λίγο πιο χαλαρά όπως τα προτίμησε η Jessica Chastain. Αυτό, βέβαια θα έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα αν έχετε σπαστά ή κατσαρά μαλλιά για να μην γλιστράνε.

Αν είναι ίσια, κάντε κάτι αντίστοιχο, δίνοντας τους όγκο και αφήνοντας τα αχτένιστα πριν τα μαζέψετε και φορέστε μία κορδέλα ή στέκα όπως έκανε και η Katherine Heigl.