Υπάρχει σύστημα!

Υπάρχει σύστημα!

Το σύστημα Inoacolor Care, της L'Oréal Professionnel φροντίζει τα βαμμένα σας μαλλιά.

Η L'Oréal Professionnel δημιούργησε την 1η ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών 360o, η οποία ενσωματώνεται στην υπηρεσία βαφής INOA, με σκοπό να προσφέρει την ολοκληρωμένη εμπειρία INOA.

Για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών που έχουν βαφτεί με INOA, είναι απαραίτητη η διατήρηση των λιπιδικών αποθεμάτων που διασφαλίζουν τη στεγανότητα της επιφάνειας της τρίχας, στο εξωτερικό περίβλημα. Γι' αυτό με τη σειρά Inoacolor Care, εξασφαλίζεται 5 φορές περισσότερη θρέψη που παρατείνει την ένταση και τη λάμψη της βαφής INOA.

Το σύστημα Inoacolor Care βασίζεται σε δύο εξαιρετικά συστατικά και μια μοναδική τεχνολογία. Το Έλαιο Argan προσφέρει ανανέωση των λιπιδικών αποθεμάτων της τρίχας, παρέχοντας έντονη θρέψη και το εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύει το εξωτερικό περίβλημα των βαμμένων μαλλιών με INOA παρέχοντας ιδανική προστασία.

Προστατεύστε στο σπίτι το χρώμα και την υγεία των φρεσκοβαμμένων σας μαλλιών με το Προστατευτικό Σαμπουάν – Κρέμα ένα συμπυκνωμένο σαμπουάν, με απαλή βάση καθαρισμού, ώστε να μην επιβαρύνει τα μαλλιά και χωρίς θειικά άλατα. Ο κρεμώδης αφρός του, χαρίζει μια μοναδική αισθησιακή εμπειρία και τα μαλλιά που έχουν βαφτεί με INOA, αποκτούν έντονη θρέψη, γίνονται μεταξένια και λάμπουν.

Το Προστατευτικό Γαλάκτωμα που ξεβγάζεται, δημιουργεί ένα φιλμ απαλότητας που αγκαλιάζει την κάθε τρίχα ξεχωριστά. Είναι κατάλληλο για λεπτά έως κανονικά μαλλιά ενώ για κανονικά έως χονδρά μαλλιά, η Μάσκα Προστασίας χάρη στην ανάλαφρη υφή της τα προστατεύει, χωρίς να τα βαραίνει.

Θα τα βρείτε αποκλειστικά σε κομμωτήρια.