Απόλαυση και αισθησιασμός εκεί που δεν το περιμένεις

Απόλαυση και αισθησιασμός εκεί που δεν το περιμένεις

Βάψτε τα μαλλιά σας μόνες σας με Garnier Color Sensation και ζήστε μία σαγηνευτική εμπειρία.

Το εργαλείο έκφρασης της θηλυκότητας σας είναι τα μαλλιά σας και η γλώσσα της επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε είναι το χρώμα. Είναι ο τρόπος έκφρασης μέσα από την γκάμα των αποχρώσεων και μπορεί να είναι φλογερό ή απαλό, αλλά σίγουρα μιλάει για σας και την προσωπικότητα σας.

Με το Garnier Color Sensation, το χρώμα γίνεται πιο αισθησιακό και σαγηνευτικό, δίνοντας τη σαγηνευτική ομορφιά που επιζητάτε. Επιλέξτε το χρώμα που ονειρεύεστε και με αυτήν την βαφή μαλλιών, που είναι εμπλουτισμένη με μοναδικές έντονες χρωστικές, συνδυασμένες με μία βάση που παρέχει 100% κάλυψη λευκών θα πετύχετε ένα εξαιρετικά δυνατό χρωματικό αποτέλεσμα.

Τα έλαια ανθέων και οι πέρλες μαργαριταριών στη σύνθεση του εξασφαλίζουν εκθαμβωτική λάμψη και μεταξένιο άγγιγμα. Όσο για τη διάρκεια του χρώματος, αυτή φτάνει μέχρι τις εννέα εβδομάδες. Καθαρά φωτεινά ξανθά, έντονα κόκκινα που δεν ξεθωριάζουν, λαχταριστά βαθειά καστανά και λαμπερά μαύρα, είναι στην διάθεση σας.

Πιάστε το πινέλο και ξεκινήστε:

  • Αναμίξτε τα συστατικά (την οξειδωτική κρέμα και την κρέμα βαφή) που περιέχονται στη συσκευασία σε ένα μπολ.
  • Εφαρμόστε το μίγμα σε στεγνά, άλουστα μαλλιά, στις ρίζες. Χωρίστε τα μαλλιά σε ζώνες και τούφα-τούφα, ξεκινώντας από τις ρίζες και μετά σε όλα τα μαλλιά. Ολοκληρώστε εφαρμόζοντας το μίγμα στις ρίζες, στην περιοχή γύρω από το μέτωπο.
  • Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά για μια ολική εφαρμογή ή 20 λεπτά για ένα φρεσκάρισμα.
  • Μετά το τέλος του χρόνου αναμονής, βρέξτε λίγο τα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ απλώνοντας την βαφή σε όλο το κεφάλι.
  • Ξεβγάλτε με άφθονο νερό μέχρι το νερό να βγαίνει καθαρό.